Futbol ayakkabısı önerisi

Nemeziz 20.3 kullandım rahattı. O model hakkında pek fikrim yok. Şıklıktan ve mevkide giyen oyunculardan çok rahatlık önemli bunu anlayacaksın. Deneme ikmanın varsa dene ve rahat hissettiğini al.

Nemeziz 20.3 kullandım rahattı. O model hakkında pek fikrim yok. Şıklıktan ve mevkide giyen oyunculardan çok rahatlık önemli bunu anlayacaksın. Deneme ikmanın varsa dene ve rahat hissettiğini al.

Tamam deneyip alırım bazı kramponlar ile koşmak şut çekmek bazısıyla farklı oluyormuş ne kadar doğru bilemem bu arada söylediğim kramponlar hakkında düşünceniz nedir?

Tamam deneyip alırım bazı kramponlar ile koşmak şut çekmek bazısıyla farklı oluyormuş ne kadar doğru bilemem bu arada söylediğim kramponlar hakkında düşünceniz nedir?
Evet, ayağının yapısına uygun olmayan bir kramponla rahat koşamazsın. Vapor'u denemedim, Nemeziz'i denedim ama 18.3 olan modelini denemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı