Dostum 2018'den beri profesyonelim, 2 yıl superfly kullandım, Nemeziz'e kötü deyip de gidip superfly öneriyorsun. Açıklama yaptığın falan da yok.![]()
Sence nemeziz 18.3 mü almalıyım.
Dostum 2018'den beri profesyonelim, 2 yıl superfly kullandım, Nemeziz'e kötü deyip de gidip superfly öneriyorsun. Açıklama yaptığın falan da yok.![]()
Nemeziz 20.3 kullandım rahattı. O model hakkında pek fikrim yok. Şıklıktan ve mevkide giyen oyunculardan çok rahatlık önemli bunu anlayacaksın. Deneme ikmanın varsa dene ve rahat hissettiğini al.
Almadan önce kesinlikle alacağın ayakkabıyı deneyip al.
Benim tavsiyem; puma future Z 1.1
Evet, ayağının yapısına uygun olmayan bir kramponla rahat koşamazsın. Vapor'u denemedim, Nemeziz'i denedim ama 18.3 olan modelini denemedim.Tamam deneyip alırım bazı kramponlar ile koşmak şut çekmek bazısıyla farklı oluyormuş ne kadar doğru bilemem bu arada söylediğim kramponlar hakkında düşünceniz nedir?
Sence nemeziz 18.3 mü almalıyım.
Olsun ikisi de kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.