strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 4 Kasım 2020 #11 326001 dedi: Ya şimdi aklıma geldi. Şarkıyı dinleyince melodi uydu. Keşke sigara atan adam şarkısı deseydin. Genişletmek için tıkla... Aynen ya ben de hatırlıyorum bu şarkıyı. Hatta bir zamanlar o sigara atma trendti.
326001 dedi: Ya şimdi aklıma geldi. Şarkıyı dinleyince melodi uydu. Keşke sigara atan adam şarkısı deseydin. Genişletmek için tıkla... Aynen ya ben de hatırlıyorum bu şarkıyı. Hatta bir zamanlar o sigara atma trendti.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 4 Kasım 2020 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O yazdıklarının La Calin ile alakası yok, aklıma bu geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O yazdıklarının La Calin ile alakası yok, aklıma bu geldi.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.029 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #13 Perceival dedi: O yazdıklarının La Calin ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yok? Tekrar dinleyin lütfen, "Ovdide yaa ovdide yaa ovdideee, ya eniste." diyerek ritim tutturmaya çalışın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Perceival dedi: O yazdıklarının La Calin ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yok? Tekrar dinleyin lütfen, "Ovdide yaa ovdide yaa ovdideee, ya eniste." diyerek ritim tutturmaya çalışın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et