Futbol için geç mi?

İzlettirmeyi deneyin eğer tanıdıkları varsa onlarla da gelebilir bu saye de fark edilme şansı artar. Siz söyleyin beğenirse söyler zaten.

İzlettirmeyi deneyin eğer tanıdıkları varsa onlarla da gelebilir bu saye de fark edilme şansı artar. Siz söyleyin beğenirse söyler zaten.
Peki sizce profesyonel olma şansı nedir. Kendisi biliyor zor ama çalışkan biri. Ben şahsen ona güveniyorum ama hocaları yaşından dolayı ona güvenir mi bilmiyorum.

Peki sizce profesyonel olma şansı nedir. Kendisi biliyor zor ama çalışkan biri. Ben şahsen ona güveniyorum ama hocaları yaşından dolayı ona güvenir mi bilmiyorum.
Hangi Şehirdesiniz yaşadığınız yerde biraz önemli bana göre

Peki sizce profesyonel olma şansı nedir? Kendisi biliyor zor ama çalışkan biri. Ben şahsen ona güveniyorum ama hocaları yaşından dolayı ona güvenir mi bilmiyorum.

Gerçekten yetenikliyse güvenilirler. Yeteneği var ise profesyonel olma şansı gayet yüksek zaten.

Daha kulübe bile başlamamış. Bunu karar için daha erken değil mi? Önce bi başlasın oynasın kendini geliştirsin, kendini göstersin zamanla anlarsınız zaten. Ayrıca 1-2 yılda profesyonellik olacak iş değil. Profesyonel futbolcuların çoğu 5-6 yaşından beri futbol oynayan kişiler.

Geç ve harika oynasa bile Türkiye'de değer görmez ve kulüpe katılırsa 1 ay geçmez burnu bacağı kırılır fakat siz bilirsiniz.

Peki sizce başlaması için çok mu geç?

Peki sizce başlaması için çok mu geç?

Değil hocam ben şu an 16 yaşındayım 2 sene önce çok iyi oynardım futbolu topu ayağıma aldığımda kimse alamazdı ayağımdan çok iyi sprintim vardı ama hangi kafayla dediysem kendi kendime bu yaştan sonra olamam demiştim şimdi ise eskisi gibi oynayamasam da bir umutla Galatasaray kursunda kendimi deniyorum denemeye çalışıyorum daha doğrusu her gün oradan mutsuz olarak ayrılsamda eskisi gibi olamıyacağım için ama ne yapalım hocam sağlık olsun.

Şuan yaşınız kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…