Hocam İstanbul'dayız.
U14 Ligi İstatistikleri, Puantajı, Fikstürü
İstanbul'da oynanan tüm amatör futbol ligleri, kulüpleri ve karşılaşmalarına ait tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.
Hocam İstanbul'dayız.
Çok sağ olun hocam bir gelişme olunca yine konuşuruz teşekkürler.Hocam bu kulüpler U14 de yer alacak amatör İstanbul kulüpleri Google'a aratarak numaralarını bulabilirsiniz Ankara da olsaydınız ben yönlendirirdim 2-3 takıma.U14 Ligi İstatistikleri, Puantajı, Fikstürü
İstanbul'da oynanan tüm amatör futbol ligleri, kulüpleri ve karşılaşmalarına ait tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.www.tffistanbul.org
Çok sağ olun hocam bir gelişme olunca yine konuşuruz teşekkürler.
Hocam peki bir sorum olacak bu takımlardan iyi takımların altyapılarına yükselme şansımız nedir?Hocam bu kulüpler U14 de yer alacak amatör İstanbul kulüpleri Google'a aratarak numaralarını bulabilirsiniz Ankara da olsaydınız ben yönlendirirdim 2-3 takıma.U14 Ligi İstatistikleri, Puantajı, Fikstürü
İstanbul'da oynanan tüm amatör futbol ligleri, kulüpleri ve karşılaşmalarına ait tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.www.tffistanbul.org
Hocam peki bir sorum olacak bu takımlardan iyi takımların altyapılarına yükselme şansımız nedir?
Anladım hocam güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler. Dediğim bir gelişme olursa sizi haberdar edeceğim iyi akşamlar.O kardeşinize bağlı ben incirlispor U13'te başladım 1 sezon oynayıp ankaragücüne transfer oldum U15'te keçiörengücüne U16 da gençlerbirliğindeyim. Herkesten fazla çalışması lazım idmanda çok ciddi olması lazım sigaranın dumanından bile kaçması lazım sosyal hayatını en aza indirmesi lazım tek arkadaşının futbol topu olması lazım çok maç izlemesi lazım hangi mevkide oynuyorsa o mevkideki oyuncunun hareketlerini tekniklerini örnek alması lazım haftada takım ile 3 gün idman yapıyorlarsa onun 3 gün ekstradan idman yapması lazım fizik kalitesini sürekli geliştirmesi lazım yemesine içmesine dikkat etmesi gerekiyor idmandan önce hamur işi yememesi gerekiyor kolaymış fantaymış bırakması gerekiyor onun yerine limon sıkılmış sade maden suyu tüketmesi gerekiyor su tüketimine dikkat etmesi gerekiyor ve futbola her zaman aşk ile bağlanması gerekiyor.
Düşünceleriniz çok güzel. 14 yaş geç değil. Kesinlikle neyden zevk alıyorsa onu destekleyin.Merhabalar arkadaşlar öncelikle sizden tavsiye almak için yazıyorum.
Benim ufak bir kardeşim var ve kendisi futbolu çok seviyor. Boş zamanlarında top oynamaktan ayrılmıyor. Ama asıl sorum ise şu;
Kendisini şuanda LGS sınavı bekliyor. Şuanda yoğunlukla ders çalışıyor ama bu sınavdan sonra futbola yazılmak istiyor. Bundan 2 sene önce kendisini okulunda olan ufak bir kulübe yazdırmıştık ama o zamanlar topa tam vuramazdı yani gücü yetmezdi. Kendiside farkındaydı ve yaklaşık 1 aylık futbol hayatı başlamadan bitti
Şimdilerde ise okulunda her hafta halı saha maçı olduğu için ara sıra gidip izliyorum ve 2 yıl arasında dağlar kadar fark var artık daha düzgün vuruyor daha sert vuruyor ve daha hızlı koşuyor ama yaşından dolayı biraz geç kalmış gibi hissediyor. Kendisi şuan 14 yaşında yazın ise yazdırmayı düşünüyoruz fakat sizce geç mi? Nasıl bir yol izlememiz gerek sizce?
Anladım hocam güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler. Dediğim bir gelişme olursa sizi haberdar edeceğim iyi akşamlar.
Hocam hep izlediğimde ya sol kanatta oluyor yada orta sahada oluyor çok nadir ST'ye geçer çünkü genelde uzaktan şut çekmeyi ve güzel paslar atmak için çabalıyor.Hocam kardeşiniz hangi mevkide oynuyordu.
Çok sağ olun hocam. Ben gidememiştim ama onun gitmesini çok isterim.Düşünceleriniz çok güzel. 14 yaş geç değil. Kesinlikle neyden zevk alıyorsa onu destekleyin.
Hocam hep izlediğimde ya sol kanatta oluyor ya da orta sahada oluyor çok nadir St'ye geçer çünkü genelde uzaktan şut çekmeyi ve güzel paslar atmak için çabalıyor.
Çok sağ olun hocam. Ben gidememiştim ama onun gitmesini çok isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.