Futbol için geç mi?

Oynamasına oynuyor. Beni bile kıskandırıyor ara sıra :D Ben onun gibi oynayamazdım ama şutları hoşuma gidiyor.

Birde bunların okulunda Altınordu'nun futbol okulu hocası mı ne var ama altyapı ilede ilgileniyor mu onu bilmiyorum. İlerleyen zamanlarda okulda turnuva yapılacağını söyledi. Sizce o hoca fark eder mi veya hoca ile konuşmamız gerekir mi?
İzlettirmeyi deneyin eğer tanıdıkları varsa onlarla da gelebilir bu saye de fark edilme şansı artar. Siz söyleyin beğenirse söyler zaten.

İzlettirmeyi deneyin eğer tanıdıkları varsa onlarla da gelebilir bu saye de fark edilme şansı artar. Siz söyleyin beğenirse söyler zaten.
Peki sizce profesyonel olma şansı nedir. Kendisi biliyor zor ama çalışkan biri. Ben şahsen ona güveniyorum ama hocaları yaşından dolayı ona güvenir mi bilmiyorum.

Peki sizce profesyonel olma şansı nedir. Kendisi biliyor zor ama çalışkan biri. Ben şahsen ona güveniyorum ama hocaları yaşından dolayı ona güvenir mi bilmiyorum.
Daha kulübe bile başlamamış. Bunu karar için daha erken değil mi? Önce bi başlasın oynasın kendini geliştirsin, kendini göstersin zamanla anlarsınız zaten. Ayrıca 1-2 yılda profesyonellik olacak iş değil. Profesyonel futbolcuların çoğu 5-6 yaşından beri futbol oynayan kişiler.

Merhabalar arkadaşlar öncelikle sizden tavsiye almak için yazıyorum.

Benim ufak bir kardeşim var ve kendisi futbolu çok seviyor. Boş zamanlarında top oynamaktan ayrılmıyor. Ama asıl sorum ise şu;

Kendisini şu anda LGS sınavı bekliyor. Şu anda yoğunlukla ders çalışıyor ama bu sınavdan sonra futbola yazılmak istiyor. Bundan 2 sene önce kendisini okulunda olan ufak bir kulübe yazdırmıştık ama o zamanlar topa tam vuramazdı yani gücü yetmezdi. Kendiside farkındaydı ve yaklaşık 1 aylık futbol hayatı başlamadan bitti :D

Şimdilerde ise okulunda her hafta halı saha maçı olduğu için ara sıra gidip izliyorum ve 2 yıl arasında dağlar kadar fark var artık daha düzgün vuruyor daha sert vuruyor ve daha hızlı koşuyor ama yaşından dolayı biraz geç kalmış gibi hissediyor. Kendisi şu an 14 yaşında yazın ise yazdırmayı düşünüyoruz fakat sizce geç mi? Nasıl bir yol izlememiz gerek sizce?

Geç ve harika oynasa bile Türkiye'de değer görmez ve kulüpe katılırsa 1 ay geçmez burnu bacağı kırılır fakat siz bilirsiniz.

Daha kulübe bile başlamamış. Bunu karar için daha erken değil mi? Önce bi başlasın oynasın kendini geliştirsin, kendini göstersin zamanla anlarsınız zaten. Ayrıca 1-2 yılda profesyonellik olacak iş değil. Profesyonel futbolcuların çoğu 5-6 yaşından beri futbol oynayan kişiler.
Peki sizce başlaması için çok mu geç?

Peki sizce başlaması için çok mu geç?

Değil hocam ben şu an 16 yaşındayım 2 sene önce çok iyi oynardım futbolu topu ayağıma aldığımda kimse alamazdı ayağımdan çok iyi sprintim vardı ama hangi kafayla dediysem kendi kendime bu yaştan sonra olamam demiştim şimdi ise eskisi gibi oynayamasam da bir umutla Galatasaray kursunda kendimi deniyorum denemeye çalışıyorum daha doğrusu her gün oradan mutsuz olarak ayrılsamda eskisi gibi olamıyacağım için ama ne yapalım hocam sağlık olsun.

Değil hocam ben şu an 16 yaşındayım 2 sene önce çok iyi oynardım futbolu topu ayağıma aldığımda kimse alamazdı ayağımdan çok iyi sprintim vardı ama hangi kafayla dediysem kendi kendime bu yaştan sonra olamam demiştim şimdi ise eskisi gibi oynayamasam da bir umutla Galatasaray kursunda kendimi deniyorum denemeye çalışıyorum daha doğrusu her gün oradan mutsuz olarak ayrılsamda eskisi gibi olamıyacağım için ama ne yapalım hocam sağlık olsun.
Şuan yaşınız kaç?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı