Futbol için geç mi?

Zaten 2 statü var. Kardeşiniz ilk başladığında Fenerbahçe/Galatasaray gibi bir takımın altyapısında başlarsa o zaman direkt profesyonel olur.
@405668 Hocam bunu şuan ben istemem ve kendiside biliyor. Şuanlık o kadar büyük takımlara gidecek kadar öyle üstün bir yeteneği yok ama yeteneği var. Şimdi ki düşüncemiz onu amatör bir kulübe sokup hem orada tecrübeli bir sporcu olup öyle büyük takımları düşünüyoruz. Siz ne dersiniz bu düşünceye? Üst mesajlarda da yazmıştım. İstanbul Barış Spor diye bir amatör takım. Instagram sayfalarında ise bazı oyuncularını iyi takımların (Karagümrük, İBFK, İstanbulspor) akademilerine de kazandırmış.

@405668 @Sinyor Ezio Auditore hocalarım şuanda lig başladığı için takımlara yazsakta konuşsakta fayda etmedi. Şöyle düşünüyorum. Yaza kadar futbol okuluna gitsin öbür lig başlayınca takıma alınma olasılığı artar diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyız.

Ankara amatörde belediye kulüpleri yazın 3 ay futbol okulu yapar ve çocuk başarılıysa takıma alır. Yazın orada da öyleyse bu da düşünülebilir. Futbol okulları hakkında bilgim yok. En son 2016'da gitmiştim. :) Boş durmaktan iyi olacaktır tabii.

Ankara amatörde belediye kulüpleri yazın 3 ay futbol okulu yapar ve çocuk başarılıysa takıma alır. Yazın orada da öyleyse bu da düşünülebilir. Futbol okulları hakkında bilgim yok. En son 2016'da gitmiştim. :) Boş durmaktan iyi olacaktır tabii.
Yok hocam burada istediğiniz zaman kayıt oyna şeklinde yapılıyor futbol okulu ama biz lig bitimine yakın bir zamanı bekleyeceğiz. Mayıs sonu gibi.

@405668 @Sinyor Ezio Auditore hocalarım şu anda lig başladığı için takımlara yazsakta konuşsakta fayda etmedi. Şöyle düşünüyorum. Yaza kadar futbol okuluna gitsin öbür lig başlayınca takıma alınma olasılığı artar diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyız.

Kardeşinizin filiz lisans olduğunu söylediniz mi?

Tamam işte o filiz lisans oluyor, öyle olduğunu söylediniz mi?
Yani hocam şöyle yazıştık. Hani birkaç antrenmana çıkabilir mi vs. Onlarda ilk başta olabilir dedi. Hatta saat bile verdiler. Sonra ise şuan lig oynuyoruz olmaz dediler. Lisans hakkında bir şey konuşmadık. Birde filiz lisans nasıl oluyor. Onu çıkarmak gerekmiyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı