Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ben 8 yaşımdan beri bilgisayarlara ilgi duyuyorum (13 yaşındayım). Bu yıl kaleciliğe çok ilgi duymaya başladım. Sizce ikisini birden meslek olarak yapabilir miyim ya da hangisi ile devam etmeliyim?
Merhaba, ben 8 yaşımdan beri bilgisayarlara ilgi duyuyorum (13 yaşındayım). Bu yıl kaleciliğe çok ilgi duymaya başladım. Sizce ikisini birden meslek olarak yapabilir miyim ya da hangisi ile devam etmeliyim?
2.lig'den bir takıma attın mı kapağı miss. Yazılımcı olarak 10 yıllık maaşını 1 yılda alırsın daha yaşın küçük, ikisi üzerine de yoğunlaş. Şampiyonlar ligi maçına çıktığı akşamın sabahında okulda sınava girip gelen futbolcular vardı.
Futbol için dayı lazım. Tahmin edilen gibi olmuyor çoğu zaman. İkisini aynı anda yürütmeyi dene. Oluyorsa bir süre öyle devam edip biraz daha ileride karar verirsin. Hangisine daha fazla yükleneceğini sorarsan yazılımı tercih et bence.