Futbol oyunu önerisi

kruvasan

Decapat
Katılım
9 Nisan 2021
Mesajlar
170
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhabalar direk konuya gireceğim, rahat rahat kariyer yapabileceğim bir futbol oyunu istiyorum. Genel olarak arada bir kariyer girer arkadaşlar falan gelincede açar iki maç yaparım diye planlıyorum. Bütçem 350 TL. Ya PC ya da PS4'te olan bir oyun olsun. Teşekkürler. (not: FIFA 20 ya da PES 2017 dışında)
 
FIFA serilerinde rahat kariyer yapabilirsin.Ama PES serisi ucuzdur.PES’te pazarlama yapma ve sinematik kısımlarını FIFA’daki gibi yapamıyorsun.FIFA 21 önermem.Hem bütçeni aşar hem çok bug var kariyer modunda.PES’te Analig biraz daha detaysız.Potansiyeli FIFA’daki gibi gözükmüyor.Eğer FIFA 20 bütçene yetmiyorsa.FIFA 19 dene.Ama FIFA’da simülasyon yaparsan oyuncular çok kırmızı kart yiyor ve çok sakatlanıyorlar.Simülasyon yapacaksan FIFA’da belirli bir tarihe atlayabiliyorsun.Ama PES’te tek tek maçları geçmen gerekiyor.FIFA’da kariyer çok daha detaylı.
Maç derseniz FIFA buglı ama daha akıcı.PES ise daha iyi bir grafiği var bana göre.Ama oyun hızını artırsan bile akıcı hissettirmiyor.Duran Topları PES’te kullanmak çok daha basit.Frikik çok kolay.Kornerler kolayca atılabiliyor.FIFA tarafında değişik oyun modları var.PES tarafında ise yok.FIFA‘da oyuncu ismini görmen için alta bakman lazım ama PES’te üstünde yazıyor.Bir ayar yaparsan üstünde yorgunluğunu ve adını da aynı anda gösterebilirsin.Seçimi sana bırakıyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı