Futbola mı gitmeliyim üniversiteye mi?

Srcnz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda 10. sınıfım ve bır unıversıte hayalım vardı ama ayrıca futbola da yetenegım var, ne yapacagımı, hangısının benım ıcın ıyı olacagına karar veremedım, derslerım cok ıyı degıl ama derslere calısıyorum fakat meslek lısesınde oldugum ıcın egıtımı falan cok zayıf, sizce ne yapmalıyım?

Üniversiteye devam et bence.

Futbol garanti değil üniversiteye devam et bence. Ama çok çok yetenekliyim diyorsan futboldan devam et.

Üniversite bence.

Hocam garanti değil ama.

Açığa geçip, futboldan devam edebilirsin. İkisini aynı anda götürmüş olursun böyle.
Açığa geçmekle okulu bırakmanın çok bi farkı yok, zaten adam notlarım iyi değil diyor okulla götüremezken açıkta nasıl götürsün.

Hayallerinin peşinden git. Futbol antrenmanlarına dayanabiliyorsan futboldan devam. Sonrasında keşke yapsaydım diye pişman olursun.

Üniversite derim. Sporcularda sıkıntı en ufak bir sağlık probleminde elenme ve devam edememe şansın yüksek. Üniversitenin yanına futbolla devam edebilirsin, maksimum üniversiteyi uzatırsın. Sonrasında futbolla devam etmeye karar versen bile en azından bir sıkıntı yaşarsan üniversite bilgini kullanıp yaşama devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…