Futbolcu olmak icin 15 yaş geç mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Futbolu çok seven ve bu işi meslek haline getirmek isteyen biriyim. 6 7 yaşımdan beri top ayağımda fotoğraflarim var.
Şu anki yaşım 15. Benim futbolcu olmak için yaşım gecmis mi arkadaşlar? Çok kafama takıyorum bunu daha önce U14'u 15 ve inşallah bu senede u 16 da oynayacgim. 15 yasindayim yeni girdim. Gecmis mi yaşım futbolcu olmak için? Cevaplarsanız sevinirim dostlarim.

Merhaba arkadaşlar. Futbolu çok seven ve bu işi meslek haline getirmek isteyen biriyim. 6 7 yaşımdan beri top ayağımda fotoğraflarim var.
Şu anki yaşım 15. Benim futbolcu olmak için yaşım gecmis mi arkadaşlar? Çok kafama takıyorum bunu daha önce U14'u 15 ve inşallah bu senede u 16 da oynayacgim. 15 yasindayim yeni girdim. Gecmis mi yaşım futbolcu olmak için? Cevaplarsanız sevinirim dostlarim.
Fotoğraflar top oynamıyor maalesef. Bu burada cevap alabileceğin bir soru değil. Senin yeteneğinin ne ölçüde olduğunu bilmiyoruz sonuçta.

Allah hayırlısını versin hocam. Benden 1 yaş küçüksün aksine erken bile. Ama o potansiyeli aynaya bakınca kendinizde dürüstçe görebiliyorsanız bence bunu hak ediyorsunuzdur...

Gerçekçi olmak gerekirse profesyonel olmak için geç bir yaş kabul edilebilir , elbette progesyonel olamazsinız demiyorum fakat bu çok zor olacak. Ha derseniz bal ligi bana yeterli size şunu söyleyim bal ligi 3.ligde oynamaktan daha avantajlı. Daha fazla maaş alıyorlar aylık 100k civarı diyebilirim takımınada bağlı belki fazlasını kazanabilirsiniz günümüz şartlarına göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı