1 12yusuf12 Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Futbolcu olmak istiyorum ama ailem izin vermiyor yaşımın geç olduğunu düşünüyorum (14) en geç kaş yaşında olunmalıdır?
Futbolcu olmak istiyorum ama ailem izin vermiyor yaşımın geç olduğunu düşünüyorum (14) en geç kaş yaşında olunmalıdır?
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 26 Şubat 2023 #2 12yusuf12 dedi: Futbolcu olmak istiyorum ama ailem izin vermiyor yaşımın geç olduğunu düşünüyorum (14) en geç kaş yaşında olunmalıdır? Genişletmek için tıkla... Dostum az önce aynı konuyu açtım biliyor musun? Neyse cevaba geleyim futbola bence en geç yaş 9, çünkü senin yaşıtların bu yaşta başladı ve senden öndeler şuan da.
12yusuf12 dedi: Futbolcu olmak istiyorum ama ailem izin vermiyor yaşımın geç olduğunu düşünüyorum (14) en geç kaş yaşında olunmalıdır? Genişletmek için tıkla... Dostum az önce aynı konuyu açtım biliyor musun? Neyse cevaba geleyim futbola bence en geç yaş 9, çünkü senin yaşıtların bu yaşta başladı ve senden öndeler şuan da.