Futbolcu olmak istemek

Vittorio Russo

Hectopat
Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz gibi futbolcu olmak istiyorum. Öncelikle futbol oynamayı çok seviyorum fakat şöyle bir engelim var. İşitme engelliyim iki kulağımda tamamen duymuyor ve implant var kafamda sanırım bunun ne demek istediğini biliyorsunuzdur işte kafa toplarına çıkamam, ve tehlikeli ama futbolcu olmayı da o kadar çok istiyorum ki. 17 yaşındayım öncelikle umarım çok fazla geç değildir. Oynamak istersem engelim bana engel olur mu arkadaşlar? Babam da bu konuda biraz endişeli yani normaldir korkması ama ben oynamak istiyorum. Eğer futbolcu olabilirsiniz diyorsanız ne yapabilirim peki altyapılara mı gitmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

İşitme engelli kategorisinde oynayabilirsiniz. Eğer şartları karşılıyorsanız. Milli takımı bile var.

Lisans çıkarmak gibi şeyler için sağlık raporu istiyorlar.
Yani biraz imkansız .

İşitme engelliler futbolunda 55 desibel ve üzerinde duyma kaybı olan oyuncular, müsabakalara katılabiliyor.
İşitme engellilerin futsalda (salon futbolu) uyguladığı kurallarda karşılaşmalar ara verilmeden 25'er dakikalık 2 devre halinde oynanıyor.

Takımların her devrede 1'er mola hakkı bulunurken, sınırsız oyuncu değişikliği de yapılabiliyor. Kuralları araştırdığıma göre böyleymiş galiba.

Teşekkür ederim fakat bu bilgileri daha detaylı nerede öğrenebilirim ve nerede kayıt, görüşme yapabilirim bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…