Futbolcu olmak istiyorum fakat ailem istemiyor

kuralcı

Yoctopat
14 yaşındayım 8. sınıfa gidiyorum bugüne kadar hiç altyapı veya kursa gitmedim fakat çok hevesliyim. Her zaman elime geçtikçe futbol oynarım. Hızlı koşarım iyi defans yaparım. Her yerde oynarım ama ailem hiçbir şekilde göndermiyor ve sen olamazsın burada zor deyip gülüp geçiyorlar. En azından denemek istiyorum. İleride içimde kalsın istemiyorum. İşte çalıştım fakat beğenmedim. Ne yapabilirim?

14 yaşındayım 8. sınıfa gidiyorum bugüne kadar hiç altyapı veya kursa gitmedim fakat çok hevesliyim. Her zaman elime geçtikçe futbol oynarım. Hızlı koşarım iyi defans yaparım. Her yerde oynarım ama ailem hiçbir şekilde göndermiyor ve sen olamazsın burada zor deyip gülüp geçiyorlar. En azından denemek istiyorum. İleride içimde kalsın istemiyorum. İşte çalıştım fakat beğenmedim. Ne yapabilirim?

Welcome to Türkiye kardeşim zaten çoğu kişi torpillerle bir yere giriyor o riske değmez ama eğer çok istiyorsan kendini kanıtlaman lazım özel bir yeteneğinin olması lazım hocaların gözüne girmen lazım en azından altyapıdan teklif alasın. Uğraşırsan yaparsın sana güveniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı