Futbolda kendimi bireysel olarak geliştirip Fenerbahçe seçmelerine girme gibi bir şansım var mı?
Girer ama sadece girer.Oynadığın oyun tarzına stiline ve ne kadar iyi oynadığına göre değişir çok iyiysen real madrid seçmelerine bile girersin.
@AbdülHEY_44 Buyurun neye güldünüz?
Şans her zaman var fakat torpil daha çok.Futbolda kendimi bireysel olarak geliştirip Fenerbahçe seçmelerine girme gibi bir şansım var mı?
Biz senin nasıl oynadığını nereden bilelim dostum iyi misin kötü müsün potansiyel var mı bir de dogrudan fbye gitmeni önermem daha küçük senin sans bulabilecegin takimlara başvurmak daha mantıklı.
@BehzatcdekihayaletHocam ben nereye koysalar oynarım ( savunma hariç çünkü iyi değilim) ve iyi olduğumu varsayarsak hiçbir kulüpte oynamamama rağmen seçmelere girip kazanabilir miyim?
Hocam deneyin hem takımda hocanızın dediğini yapın hem kendiniz bireysel çalışın mesela paslaşın duvarla paslaşsanız da oluri.Hocam ben nereye koysalar oynarım ( savunma hariç çünkü iyi değilim) ve iyi olduğumu varsayarsak hiçbir kulüpte oynamamama rağmen seçmelere girip kazanabilir miyim?
@Behzatcdekihayalet
Hocam deneyin hem takımda hocanızın dediğini yapın hem kendiniz bireysel çalışın mesela paslaşın duvarla paslaşsanız da oluri.
@Lychnica0Hocam peki daha önce hiçbir takımda oynamadan sadece kendi kendime gelişerek atıyorum Fenerbahçe'nin seçmesine girdim kazanabilir miyim?
Hocam peki daha önce hiçbir takımda oynamadan sadece kendi kendime gelişerek atıyorum Fenerbahçe'nin seçmesine girdim kazanabilir miyim?
@Lychnica0
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.