Futbolda nasıl ilerlenmeli?

BobMao

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 12 yaşındayım, 7. sınıfa gidiyorum. Futbolda fiziğim iyi, geniş bir vücudum var, hızımın iyi olup olmadığını bilmiyorum siz karar verin (50 metreyi 7.8 saniyede koşabiliyorum), şutum ve pasım çok kötü ama defansta oynuyorum çok gerek olmuyor, defansif reflekslerim orta iyi arası ve bayağı agresif ve kaymalı oynuyorum. Toptan korkmam, boyum ortalamadan biraz uzun.Boyum 163cm ve kilom 55. Sizce bir defans oyuncusu olarak daha çok neyimi geliştireyim ve geliştirirken hangi hareketleri uygulayayım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. (Bu arada maç içi ipucu verirseniz sevinirim.)

Son düzenleme:
Ayağını ve paslarını geliştirmek seni sıradan defans oyuncularının önüne koyacaktır. Futbolda geriden oyun kurabilen, uzun pas atabilen defans oyuncuları her zaman kıymetli olmuştur. Hızını ne kadar arttırırsan senin için o kadar avantaj.

Ayağını ve paslarını geliştirmek seni sıradan defans oyuncularının önüne koyacaktır. Futbolda geriden oyun kurabilen, uzun pas atabilen defans oyuncuları her zaman kıymetli olmuştur. Hızını ne kadar arttırırsan senin için o kadar avantaj.
Teşekkürler. Bir sorum olacaktı. Sizce hızım iyi mi?

Merhaba. 12 yaşındayım, 7. sınıfa gidiyorum. Futbolda fiziğim iyi, geniş bir vücudum var, hızımın iyi olup olmadığını bilmiyorum siz karar verin (50 metreyi 7.8 saniyede koşabiliyorum), şutum ve pasım çok kötü ama defansta oynuyorum çok gerek olmuyor, defansif reflekslerim orta iyi arası ve bayağı agresif ve kaymalı oynuyorum. Toptan korkmam, boyum ortalamadan biraz uzun. Boyum 163cm ve kilom 55. sizce bir defans oyuncusu olarak daha çok neyimi geliştireyim ve geliştirirken hangi hareketleri uygulayayım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. (bu arada maç içi ipucu verirseniz sevinirim.)

Sana önerim kaymayı çok alışkanlık edinme rakibin karşısında kalmaya çalış zor pozisyonlarda kay.

Merhaba. 12 yaşındayım, 7. sınıfa gidiyorum. Futbolda fiziğim iyi, geniş bir vücudum var, hızımın iyi olup olmadığını bilmiyorum siz karar verin (50 metreyi 7.8 saniyede koşabiliyorum), şutum ve pasım çok kötü ama defansta oynuyorum çok gerek olmuyor, defansif reflekslerim orta iyi arası ve bayağı agresif ve kaymalı oynuyorum. Toptan korkmam, boyum ortalamadan biraz uzun.Boyum 163cm ve kilom 55. Sizce bir defans oyuncusu olarak daha çok neyimi geliştireyim ve geliştirirken hangi hareketleri uygulayayım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. (Bu arada maç içi ipucu verirseniz sevinirim.)
Hocam hızın şu anlık önemli değil ama şutlarını ve paslarını geliştirirsen bütün rakiplerinden 1 adım önde olursun, doğru pozisyon almaya bak. Sürekli kayma. Hızın yeterli mi bilmiyorum anlamadım ama ilerleyen zamanlarda seçmelere katılıp bir bek olabilirsin hızlıysan.

Defans oyuncuları için pas önemlidir. En ufak pas hatanızda gol yiyebilirsiniz. Pas ve bacak kaslarınızı geliştirin kesinlikle.

Yeni konular

Geri
Yukarı