Fuxi H3 alınır mı?

Dayanamadım ben de sipariş ettim. Aynı linkten aldım, sudan ucuz kulaklık.

Amacım aslında konfor ve rahatlık söylediğne göre konfor için orta seviye fakat ne kadar gider bu ürün 2 yıl gider mi mesela normal kullanımda.

Bir de son olarak önerdiğiniz bu kulaklık benim bandımı aşan bir fiyat 1-1.5k arası bir şey düşünüyorum konforlu rahat olması en büyük önceliği diğer ses ve mikrofon konusunda 7.1 olduğu sürece abartı bir şeye gerek yok benim için ekipman olarak fazla bir marka ürün bilgin yok önerirseniz sevinirim hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu ürünün 2 yıl gidebileceğini düşünüyorum. Eğer daha bilindik bir şeyler isterseniz Razer BlackShark V2 X'e bakabilirsiniz.

Geldi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelirse bana da anlatır mısınız? Rica etsem.

Asıl soru Arctis 1 mi bu mu daha iyi?
Bu ürünün sürücülerinden bahsedilmemiş ama şöyle bir şey söyleyeyim. Yanlış hatırlamıyorsam 16 empedansı vardı ve desibeli yüksekti. Kablosuz kullansanız bile orta-yüksek ses alırsınız. Arctis 1'e de biraz bakındım da bayağı leş diyebileceğim bir kulaklık. Low bassları mid bassları low-mid-high treble'ı çok dengesiz vasat bir kulaklık. Kesinlikle oyuncu kulaklığı adı altında satılan bir şahesermiş kendisi. Fiyatı 2000 TL sularında seyrediyor. 500 TL'lik kulaklıktan bir farkı yok, öyle söyleyeyim. ( Ses doğruluğu açısından konuşuyorum ) Daha ayrıntılı bilgi için Arctis 1 frequency response yazabilirsin google'a. Fuxi H3'ü kâr için satın aldım. Marka tanıtımlara başladığında fiyatı 2000 TL sularına çıkacaktır. Artık yatırımlar böyle oluyor maalesef.

Bu kulaklığı bende almayı düşünüyorum. Geldiğinde beni de bilgilendirebilir misiniz?

Sanırım Type-C ile bağlanıyormuş benim PC de Type-C yok.

USB'si varsa ve Bluetooth varsa mis gibi.

Kısacası ben bunu PC'ye ve telefona sorunsuz ne ile bağlarım Bluetooth varsa PC'ye adaptör alıp takarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…