Fuxi H3 alınır mı?

Bende dongle kullanacağım şu anki kullandığım kulaklık Havit H2002P mikrofonu bozuldu küçük kuzenlerim bayağı kötü davranmışlar bozulmuş o yüzden yeni kulaklık alacağım.
Hocam bende H2002P almayı düşünüyorum uzunca araştırdım Rampage almak istemedim, diğer modellerde çok pahalı geldi bir anda Havit H2002P de kararlaştırdım da sizin yorumlarınız nedir? Genellikle valorant oynayacağım ve güzel şekilde ses kasmak istiyorum.

Bende dongle kullanacağım şu anki kullandığım kulaklık Havit H2002P mikrofonu bozuldu küçük kuzenlerim bayağı kötü davranmışlar bozulmuş o yüzden yeni kulaklık alacağım.
Dostum selamlar ben dongle ile kullanıyordum kulaklığı. Herhangi bir ses gecikmesi sorunu yaşamadım. Fakat yeni klavyeye geçtiğim için bluetooth kullanmaya başlayacağım. Bu fiyat bandında alabileceğin en iyi kulaklıklardan kendisi. Şarjı fena değil iyi gidiyor. Ses kalitesi güzel.(Daha önceden g435 kullanıyordum fakat bozulmuştu dongle, bu kulaklığa geçince arkadaşlarım sesimin nasıl değiştiğini sordu direkt). Herhangi bir sorun kaldıysa aklında cevaplayabilirim.

Dostum selamlar ben dongle ile kullanıyordum kulaklığı. Herhangi bir ses gecikmesi sorunu yaşamadım. Fakat yeni klavyeye geçtiğim için Bluetooth kullanmaya başlayacağım. Bu fiyat bandında alabileceğin en iyi kulaklıklardan kendisi. Şarjı fena değil iyi gidiyor. Ses kalitesi güzel.(daha önceden G435 kullanıyordum fakat bozulmuştu dongle, bu kulaklığa geçince arkadaşlarım sesimin nasıl değiştiğini sordu direkt). Herhangi bir sorun kaldıysa aklında cevaplayabilirim.

Teşekkürler yardımın için.

Hocam bende H2002P almayı düşünüyorum uzunca araştırdım Rampage almak istemedim, diğer modellerde çok pahalı geldi bir anda Havit H2002P de kararlaştırdım da sizin yorumlarınız nedir? Genellikle Valorant oynayacağım ve güzel şekilde ses kasmak istiyorum.

Ses kalitesi güzel Valorant'ta adam soldan geliyorsa soldan ses geliyor yani ses kasabilirsin.

Son düzenleme:
Teşekkürler yardımın için.

Ses kalitesi güzel Valorant'ta adam soldan geliyorsa soldan ses geliyor yani ses kasabilirsin.
7.1 i nasıl peki? Adam sol arkadan gelirse kulaklıkta sadece soldan mı geliyor yoksa kulaklığın arka taraflarından mı?

Geri
Yukarı