FX 4100 sistem ekran kartı önerisi

PSU yeni aldım kardeşim GPU değiştirmeyi düşünüyorum gta 5 için bir ekran kartı önerirmisin bu sisteme işlemci o kadar kötü değil bence FX ailesi en düşük üyesi ama iş yapar yinede
Ben CPU'ya kötü demedim güncelliğini kaybettiğini söyledim AM3+ eski bir soket yani, Everest PSU'dan sistemi yanan arkadaşlarımın inan sayısını hatırlamıyorum.

Everest güç kaynağı almaktan kaçının. Zamanında öyle bir hata yapıp ne paralar döktüm.
Bu güç kaynağıyla ekran kartı alsam sıkıntı olurmu mesela az güç tüketen 750 ti strix alsam olmaz mı ?

Ben CPU'ya kötü demedim güncelliğini kaybettiğini söyledim AM3+ eski bir soket yani, Everest PSU'dan sistemi yanan arkadaşlarımın inan sayısını hatırlamıyorum.
Ekran açısındanda ekranım VGA destekliyor 750 ti Strix alsam sıkıntı olurmu ?

Bu sisteme oyun için tavsiye etceğin ekran kartı nedir ?

İmkan varsa hemen iade et o PSU'yu '80+/bronze' bir tane çak sisteme kafan rahat olsun.

Bu güç kaynağıyla ekran kartı alsam sıkıntı olurmu mesela az güç tüketen 750 ti strix alsam olmaz mı ?

Ekran açısındanda ekranım VGA destekliyor 750 ti Strix alsam sıkıntı olurmu ?

Bu sisteme oyun için tavsiye etceğin ekran kartı nedir ?

Ekran kartı portlarında neler var bakarsın DVI varsa dönüştürücüyle yapabilirsin ne kadar sağlıklı görmesemde.

İmkan varsa hemen iade et o PSU'yu '80+/bronze' bir tane çak sisteme kafan rahat olsun.
Kardeşim alalı 1-2 ay oldu iade edemem büyük ihtimalle bu güç kaynağı ile idare etsem olmaz mı?

Olay W ile alakalı değil. ÇIT diye bir ses gelir bi bakarsın sistem çöp. Hadi şansın yaver gitti sadece PSU gitmiş. Git bida al masraf bunlar hep gerek var mı?

Şansını dene Everestle kumar olmaz ama sen bilirsin.

Ekran kartı portlarında neler var bakarsın DVI varsa dönüştürücüyle yapabilirsin ne kadar sağlıklı görmesemde.
DVI Çıkışı : Var x 1 (DVI-I)
HDMI Çıkışı : Var x 1
Display Port : Var x 1 (Standart DP)

Kardeşim sence sıkıntı yapar mı bu PSU 400 W ?

DVI Çıkışı : Var x 1 (DVI-I)
HDMI Çıkışı : Var x 1
Display Port : Var x 1 (Standart DP)

Kardeşim sence sıkıntı yapar mı bu PSU 400 W ?
Şuan kullandığım ekran kartında sıkıntı çıkarmadı PSU

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı