FX 4100 ve HD7800 sistem oyunlar kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Mathewws

Centipat
Arkadaşlar bilgisayarım orta düzeyde denebilir. Bundan 8 ay önce Rust rahatlıkla oynardım, ancak bilgisayara format atınca oyunlarda önceki gibi performans almamaya başladım. Discord arkada açık kaldığında, droplar falan yiyorum. Bir fikri olan var mı veya tecrübesi. PC özelliklerim: FX 4100 overclock HD7800 1 GB 256 Bit 8x4: 12 GB RAM ve 1 TB HDD var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin çok kötü, ayrıca sisteminde SSD yok ve Windows 10 kullanıyorsun. SSD'siz sistemler Windows 10 için uygun değil. Önerim 120GB SSD ve en düşük FX 6100 işlemci almanız.

Arkadaşlar bilgisayarım orta düzeyde denebilir. Bundan 8 ay önce Rust rahatlıkla oynardım, ancak bilgisayara format atınca oyunlarda önceki gibi performans almamaya başladım. Discord arkada açık kaldığında, droplar falan yiyorum. Bir fikri olan var mı veya tecrübesi. PC özelliklerim: FX 4100 overclock HD7800 1 GB 256 Bit 8x4: 12 GB RAM ve 1 TB HDD var.
Windows 10'un bu noktada sürümü çok önemli. 1909 sürümü bence iyi geliştirmeler sunuyor. Eski sayılacak bir sisteme deneme amaçlı kurdum ve Windows 7'den daha iyi tepkiler veriyordu.

Bahsettiğim bilgisayarın hatırladığım özellikleri tahminimce 2010 senelerinden Acer bir laptop. 5400 RPM HDD'si ve 2 GB RAM olan bir sistemdi. Okulda günlük işler için kullanılan bir bilgisayar. Ve eskiden tarayıcılara bile girebilmek için uzun süreler beklerken şimdi normal HDD tepkileri veriyor sadece. Bilgisayar oyun bilgisayarı olmadığı için oyun performansı konusunda bir yorum yapamayacağım. Günlük kullanım için hem eski hem de donanım açısından günümüze göre vasat sayılabilecek bir bilgisayar optimize edilmiş gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı