burak0544 Centipat Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 104 7 Ekim 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Oyunlarda drop yiyorum ekran kartım boştayken 40 45 derecedeyken oyunu açar açmaz 70 80'e çıkıyor. Sizce ekran kartında mı sorun? Videodan bakabilirsiniz Teşekkürler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2019
Merhaba arkadaşlar. Oyunlarda drop yiyorum ekran kartım boştayken 40 45 derecedeyken oyunu açar açmaz 70 80'e çıkıyor. Sizce ekran kartında mı sorun? Videodan bakabilirsiniz Teşekkürler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 7 Ekim 2019 #2 Takılmaların sıcaklık değerinden olduğunu sanmıyorum. 70-80 abartı değerler değil. Donanımınız yetersiz, güncelleme vakti gelmiş gibi.
Takılmaların sıcaklık değerinden olduğunu sanmıyorum. 70-80 abartı değerler değil. Donanımınız yetersiz, güncelleme vakti gelmiş gibi.