FX 4300 ve R7 265 Tabanlı Sistemi Upgrade

Gecen

Hectopat
Yer
antalya
Daha fazla  
Meslek
Serbest Muhasebecilik
Geçenlerde bir arkadaş ile sohbet ediyorduk, arkadaşa kendi sistemi söyledim, arkadaş da senin sistem çöp olmuş dedi. Sizce de benim sistem çöp mü?
Sistemden bahsedeyim size;
  • İşlemci: Fx 4300
  • Ekran Kartı: R7 265
  • RAM:G Skıll (4x2) 8 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro
Görüşlerinizi bekliyorum. 500 liralık sisteme yükseltme yapabilirim bütçem bu, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızın Full HD çözünürlükte oynatamayacagı oyun yok. İşlemciniz vasat kalmış biraz fakat ekran kartınız ile orantılı. 500 TL bütçeniz var ise ekran kartını satıp üzerine ekleyip R9 380 alabilirsiniz. Birde sogutucu alır işlemcinize OC yaparsınız. Ben olsam bu şekilde kullanırdım. Memnun olmadığınız bir konu varsa paylaşın.

Ekran kartımı 370 tl ye sattım. Ayrıca bide 500 tl param var, Sizce sistemime nasıl bir upgrade yapmalıyım ?

Biz sizin için en iyisini düşünüyoruz, siz bize laf söylüyorsunuz, azar işitiyoruz. AM3 Soket bulunan bir Anakarta size sizin için yeni İşlemci üretmemizi istiyorsun galiba. En ucuz İşlemci FX 6300 olur. Diğer türlü isterseniz yeni İntel uyumlu Anakart satın almanız gerekecek. İntel İşlemci aynı anda. Zarara girmeni istemeyiz senin dostum. 870 TL bütçeye bu sistem için sadece Ekran Kartı önersek İşlemci Darboğaz olacağı için Performans konusunda sorun yaşayacaksınız. :kararsız:

Son düzenleme:
Biz sizin için en iyisini düşünüyoruz, siz bize laf söylüyorsunuz, azar işitiyoruz. AM3 Soket bulunan bir Anakarta size sizin için yeni İşlemci üretmemizi istiyorsun galiba. En ucuz İşlemci FX 6300 olur. Diğer türlü isterseniz yeni İntel uyumlu Anakart satın almanız gerekecek. İntel İşlemci aynı anda. Zarara girmeni istemeyiz senin dostum. 870 TL bütçeye bu sistem için sadece Ekran Kartı önersek İşlemci Darboğaz olacağı için Performans konusunda sorun yaşayacaksınız. :kararsız:
Beni yanlış anladın herhalde dostum. Sadece 900 tl gibi bir bütçem var ve başka önerin varmı anlamında yazmıştım. birde r9 285 ve fx 6300 nasıl olur bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Kaç fps artış olur ?

FX-6300 stok hzda tatmin etmez. 50-100 TL bir sogutucu ekleyin sisteminize hem ses sorunundan kurtulmuş olursunuz hemde OC yaparsınız. R9 285 de gayet güzel bir ekran kartı. FX-6300 4.3 GHZ+ seviyelerine alırsanız güzel performans verir.

FX-6300 stok hzda tatmin etmez. 50-100 TL bir sogutucu ekleyin sisteminize hem ses sorunundan kurtulmuş olursunuz hemde OC yaparsınız. R9 285 de gayet güzel bir ekran kartı. FX-6300 4.3 GHZ+ seviyelerine alırsanız güzel performans verir.
Peki benim sistemime göre nasıl bir artış olur ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı