FX-6100 2500TL Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Vatan'dan alırsan R9 390 nimetinden mahrum kalmış olacaksın ama madem Vatan'dan almaya mecbursun bu şekilde de gayet iyi bir sistem oldu yani alınabilir seni üzmez :)
Ya aslında ekran kartını satabilsem önerdiğin sistemi de alabiliyorum ama eski kart tahminen kimse almaz ramlar falan hep boşa çıkıcak hatta işlemci bile ama dediğim gibi 2. el piyasası nerdedir nereden satabilirim bilmiyorum. Şu an çoğu kişinin beğeniceği bir sistem aslında sadece ben daha fazla zevk almak istiyorum oyun oynarken.

R9 390 alacaksanız Sapphire alın efendim MSİ değil.

Çok fazla oyun oynuyorsanız eğer Nvidia tarafına yönelmenizi tavsiye ederim. Yönelmeseniz bile gelen fatura sizi yöneltecektir :)
390 çok beğendiğim bir kart eğer faturayı dert etmiyorsanız 390 alınabilir.

Allah aşkına ne kadar etki edecek faturaya ?

Sorun fatura değil benim sapphire ile yaşadığım problemler :D

Klasik bir söz olacak ama teknoloji biraz da şans işi, Sapphire alıp 5 yıldan fazla kullanmış insanlar var. Günümüzde Asus , Gigabyte, Msi gibi markalarda da bir çok sorun oluyor ama kimse bu firmalara kötü firma demeyecektir. Sapphire' e güvenebilirsiniz.

Sisteminizi Vatan'dan değil Webdenal'dan alın. Hem daha uygun hem de müşteri hizmetleri iyi. Rahatlıkla önerebilirim.

Klasik bir söz olacak ama teknoloji biraz da şans işi, Sapphire alıp 5 yıldan fazla kullanmış insanlar var. Günümüzde Asus , Gigabyte, Msi gibi markalarda da bir çok sorun oluyor ama kimse bu firmalara kötü firma demeyecektir. Sapphire' e güvenebilirsiniz.

Sisteminizi Vatan'dan değil Webdenal'dan alın. Hem daha uygun hem de müşteri hizmetleri iyi. Rahatlıkla önerebilirim.

Dediklerinize katılmamak elde değil fakat buda takdir edersiniz ki tercih meselesi tamamen :D Bende kesinlikle kötü firma demiyorum ayrıca ürünü de kötülemiyorum fakat müşteri yaklaşımları çok kötü diyebilirim oda yaşanan tecrübeden yoksa kimsenin yada hiçbir markanın fan boyu değilim öneriniz için teşekkürler bu arada ve fakat vatandan almamın nedeni aldığım ürünlerin montajını yapacak vaktimin olmaması cumartesi günü alacağım pazartesi akşamı da teslim alıp kullanmaya başlayacağım. Yoğun bir şekilde çalıştığımdan vakit sınırım var maalesef.

Ya aslında ekran kartını satabilsem önerdiğin sistemi de alabiliyorum ama eski kart tahminen kimse almaz ramlar falan hep boşa çıkıcak hatta işlemci bile ama dediğim gibi 2. el piyasası nerdedir nereden satabilirim bilmiyorum. Şu an çoğu kişinin beğeniceği bir sistem aslında sadece ben daha fazla zevk almak istiyorum oyun oynarken.

2. el için gittigidiyor, sahibinden gibi sitelere ilan açabilirsin ek olarak Technopat Sosyal'de 2. el başlığında konu açabilirsin. Diğer forumlarda da konu açabilirsin.

Dediklerinize katılmamak elde değil fakat buda takdir edersiniz ki tercih meselesi tamamen :D Bende kesinlikle kötü firma demiyorum ayrıca ürünü de kötülemiyorum fakat müşteri yaklaşımları çok kötü diyebilirim oda yaşanan tecrübeden yoksa kimsenin yada hiçbir markanın fan boyu değilim öneriniz için teşekkürler bu arada ve fakat vatandan almamın nedeni aldığım ürünlerin montajını yapacak vaktimin olmaması cumartesi günü alacağım pazartesi akşamı da teslim alıp kullanmaya başlayacağım. Yoğun bir şekilde çalıştığımdan vakit sınırım var maalesef.

Sinerji de montaj yapıyor hem de parçalar Vatan'dan daha ucuz :)

Sinerji de montaj yapıyor hem de parçalar Vatan'dan daha ucuz :)

Var ama şöyle olursa var :D
upload_2016-1-6_17-1-44.png

Sorun fatura değil benim sapphire ile yaşadığım problemler :D
Haklısınız biraz abartmış olabilirim ama günde 8 saat oyun oynarsa ayda 12-13 lira civarı.
Klasik bir söz olacak ama teknoloji biraz da şans işi, Sapphire alıp 5 yıldan fazla kullanmış insanlar var.
Bu konuda da kendimi örnek gösterebilirim. 6 sene önceki aldığım bilgisayarda Sapphire HD4670 ile hiç sorun yaşamadım hatta 5.5 sene sonunda termal macunu yeniledikten sonra GTA5 1080p de 20-25 fps almıştım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı