E Enes0114 Centipat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 İyi akşamlar. İşlemcim FX 6100 3.30 GHz şu anki ekran kartım R7 240 bunu 480 veya 470 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Darboğaz olur biliyorum ama oyun oynarken kasma donma anlık FPS düşüşü olur mu acaba? Yani kısacası oyun zevkimi etkiler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2023
İyi akşamlar. İşlemcim FX 6100 3.30 GHz şu anki ekran kartım R7 240 bunu 480 veya 470 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Darboğaz olur biliyorum ama oyun oynarken kasma donma anlık FPS düşüşü olur mu acaba? Yani kısacası oyun zevkimi etkiler mi?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #2 FX 6100 çok zayıf bir işlemci darboğaz yapar ilerde işlemci yükseltmesi yaparsın daha iyi olur.
E Enes0114 Centipat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #3 EagleEnes dedi: FX 6100 çok zayıf bir işlemci darboğaz yapar ileride işlemci yükseltmesi yaparsın daha iyi olu. Genişletmek için tıkla... EagleEnes dedi: FX 6100 çok zayıf bir işlemci darboğaz yapar ileride işlemci yükseltmesi yaparsın daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... 3 4 ay sonra işlemci değiştireceğim şimdi ekran kartını takınca oyunlarda anlık drop girer mi?
EagleEnes dedi: FX 6100 çok zayıf bir işlemci darboğaz yapar ileride işlemci yükseltmesi yaparsın daha iyi olu. Genişletmek için tıkla... EagleEnes dedi: FX 6100 çok zayıf bir işlemci darboğaz yapar ileride işlemci yükseltmesi yaparsın daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... 3 4 ay sonra işlemci değiştireceğim şimdi ekran kartını takınca oyunlarda anlık drop girer mi?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #4 Enes0114 dedi: 3 4 ay sonra işlemci değiştireceğim şimdi ekran kartını takınca oyunlarda anlık drop girer mi? Genişletmek için tıkla... FPS sabitlersin. İşlemcinin yetmeyeceği oyunlarda drop olabilir fazla kafaya takmaya değmez.
Enes0114 dedi: 3 4 ay sonra işlemci değiştireceğim şimdi ekran kartını takınca oyunlarda anlık drop girer mi? Genişletmek için tıkla... FPS sabitlersin. İşlemcinin yetmeyeceği oyunlarda drop olabilir fazla kafaya takmaya değmez.
E Enes0114 Centipat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #5 EagleEnes dedi: FPS sabitlersin. İşlemcinin yetmeyeceği oyunlarda drop olabilir fazla kafaya takmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Assassin's Creed Origins gibi oyunlarda performans nasıl etkiler veya bu tarz oyunlarda kaç FPS alırım.
EagleEnes dedi: FPS sabitlersin. İşlemcinin yetmeyeceği oyunlarda drop olabilir fazla kafaya takmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Assassin's Creed Origins gibi oyunlarda performans nasıl etkiler veya bu tarz oyunlarda kaç FPS alırım.