FX 6100 sistem oyundayken kapanıyor

yahmetertug

Hectopat
Merhaba, Far Cry 3 almıştım indirimden bugün kurdum oynadım PC önerilen sistemi kaldırdığı için maksimum ayarlarla oynadım oyun zaten kasmıyordu ama sıkıntı şu 4-5 dk sonra monitör kapandı klavye ve mouse açılıp kapandı kendi kendine bir ara PC'nin ışığı sondu hemen geri geldi sonra PC açılmadı baştan başlattım Windows onarım diye bir ekran geldi sonra Ek'te gördükleriniz geldi PC açılınca AMD Radeon yazılımı sıfırlanmıştı ben normalde doygunluk yüzde 200 kullanıyorum yani daha açık renkli ama ilk 10 saniye doygunluk eski halindeydi yani gri gibiydi gözüm 200'e alıştığı için büyük ihtimalle sonra monitör tekrar açılıp kapandı ve AMD Radeon eski hale geldi kendi kendine daha önce PSU'dan dolayı PC kapanmıştı hala aynı PSU'yu kullanıyorum neden böyle bir hataya rastladım ve sorumlusu kim bence PSU gibi ama monitörün açılıp kapanması ve yazılımın sıfırlanması beni ekran kartında bir sıkıntı olması yönünden korkutuyor sistem RX 470 4 GB ekran kartı FX 6100 işlemci 8 GB RAM.
M5A78L-M LX3 ASUS anakart BIOS'um güncel.

Dosya Ekleri

• b5aa6f7b-36ef-4d6b-8888-825ed8ee8502.jpg
    b5aa6f7b-36ef-4d6b-8888-825ed8ee8502.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 54
  • e93ced1d-be70-425f-8088-48bf0a9e4673.jpg
    e93ced1d-be70-425f-8088-48bf0a9e4673.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 49
20.10.01 aslında birkaç arkadaş 20.10.1 sıkıntılı demişti ben de FPS kaybı yaşamıştım sonra bir önceki sürüme çektim ama kendi kendine güncellenmiş
?
Windows Update kapatın. Ayrıca DDU ile sildikten sonra, sürücüyü yüklerken internet bağlantısını kesmenizi öneririm.

İlk defa DDU kullanıyorum nasıl devam etcem açıklar mısınız?
PC'yi güvenli modda başlattım bu arada.
tamam forum'da buldum teşekkürler gene de fikir için

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    34,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
İlk defa DDU kullanıyorum nasıl devam etcem açıklar mısınız?
PC'yi güvenli modda başlattım bu arada.
tamam forum'da buldum teşekkürler gene de fikir için
Kusura bakmayın.

Kusura bakmayın.

Denedim yine aynı sorun ama onarma ekranına atmadı bu sefer.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı