FX 6100 ve GT630 Sistem GTA 5 ve BF4'ü Hangi Seviyede Oynatır?

• Konuyu başlatan MF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 900
Makaleler
25
Ben bir sistem topladım ve sizin görüşlerinizi de almak istedim. AMD FX X6 6100 işlemci, ASUS GT630 ekran kartı, G.SKILL 4GB tek modül RAM (Elimde 2 GB daha var o yüzden 4 GB alıyorum), ASUS F2A55-MLK anakart ve son olarak TOSHİBA 3.5' 500 GB SATA HARDDİSK. Biliyorum o kadarda iyi bir sistem değil ama benim için yeterli olabileceğini düşünüyorum. Asıl sorum şu: BF4, GTA 5 gibi oyunları medium seviyesinde veya low seviyesinde akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?

Öncelikle 4 + 2 GB RAM kullanmak sağlıklı değil. Hem çift kanal mimariyi bozuyorsun hem de farklı marka ve model bellek modüllerini bir arada kullanıyorsun ki bu uyumsuzluk sorunlarına yol açar. Neticede hem düşük performans hem de mavi ekran hataları ile karşılaşırsın. Sisteme gelince; bu sistem çalışmaz. Anakart ile işlemci uyumlu değil. Ekran kartı da hiç takmasan daha iyi olurdu denilebilecek kadar düşük bir kart. Bu kartla hiçbir oyunu orta ayarda oynayamazsın. En az GTX serisi alman gerek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı