FX 6300 4.5 GHz işlemciye RTX 3070 takmak

%100CPU
%60GPU kokusu geldi .
"Darboğaz nedir?" sorusuna artık sizi önerek gösteririz.

Darboğaz deriz size artık.

O kadar darboğaz yersin ki darboğaz olursun.

Bilmem anlatabildim mi...
Kemiklerine kadar. Her damarına kadar darboğaz nedir? Nasıl yaşanılır? Hayat tarzı / Hayat biçimi adlı çalışma.

Alacağımdan değil tabi ki, 3070 alacak gücüm olsaydı şüphesiz 5800X alırdım
Bu arada cidden 4K monitör ve 3070 alsaydım idareten takardım ciddi ciddi. Para kazanana kadar beslediği kadar beslerdi. Yada AM4 sıvı soğutucu alıp, AM3 braketini takıp 5GHz OC denerdim. Birkaç ay takılırdı öyle.

NOS'lu bir Tofaş'a, Ferrari ile aynı hızda git dersen ne olur?

Yanlız ciddi ciddi yabancı ülkelerde benim işlemci silindi bile Youtube üzerinde. Adamlar unuttu resmen. Ama dolar 7,60 olunca ne yapasın işte dümeni tutmaya çalışıyoruz bir şekilde. Ama bir sonraki PC alışımda 16 çekirdek yani 7 serisi ve en az 4000 MHz DDR5 bekliyorum.

Adamlar FX işlemcileri sildi unuttu. Forumda hala Athlon konusu açılıyor .

AMD bu sefer İntel'in eskiden yaptığı gibi gevşedi. 10 FPS fazlası için (render saymıyorum.) aradaki fiyat farkına bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD zaten son zamanlarda R5 ve R7 işlemcilerinin fiyatını ciddi derecede arttırdı. Biraz rehavet var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…