FX-6300 BIOS'ta 4.2 GHz gözükmesi

ey1111

Hectopat
Katılım
26 Aralık 2014
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.
Geçenlerde bir sistem topladim.
Özellikleri şunlar:
  • Msi amd 970 gaming anakart
  • Amd fx6300
  • Corsair vengance 8gb 1600mhzram
  • Cooler master cmp 350 500w kasa
  • Xıgmateg tyr sd962 işlemci soğutucu.
Evet arkadaşlar problemmi bilmiyorum ama sistemi kendim topladim ilk açılışda biosa girdim ve işlemci 4.2 GHz'te çalışıyordu fakat ben bir overclock işlemi yapmadim. Sizce bir zarari varmidir ?
Nedeni nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
OC bildiğim kadarıyla işlemcinin ömrü kısaltıyor. Fakat o işlemcinin ömrü bitene kadar 2-3 işlemci değiştirirsiniz. Yani bi zararı yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz gözü kapalı 4.0 GHZ görebilen bir işlemci aslında normal degerler. Sogutucu hakkında bilgi verir misiniz ? Sessizlik durumu ve sogutma performansı nasıl ?
Gerçekten çok güzel ve sessiz bir soğutucu ayrica çok serin işlemci.Tavsiye ederim fiyatına göre çok iyi.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı