Fx 6300 Sistemde Hiç bir oyun açılmıyor

" Bu yüzden de 7'ye kurdğu çöp sürücü ve programları 8.1'e de kurmuş." derken ne demek istedeniz pek anlayamadım?

Ben anlatayım! Bak buradan masaüstüne baktığımda bile daha şimdiden sağ üstteki "Programlar ve oyunlar" isimli klasörde Windows 8.1 ile uyumlu olmayan bir Nero sürümü kullandığını görebiliyorum. Kimbili or fosil arşivde sistemi bozan kaç güncellenmemiş daha program var... Neden bir insan Windows 8.1'e geçerken 7'ye kurdğu programların sürümleri güncellemeden bodoslama kurar ki? Çok mu zor yani program arşivini güncellemek?

Sonra Adobe Reader 11 varken gitmiş 8 falan kurmuşsun. Sen bu kafayla hiçbir oyunu çalıştıramazsın. Mentalite olarak güncelliği benimseyeceksin!

Technopat demek güncellik demektir. Korsan oyun bile oynuyor olsan güncelleyeceksin. İşletim sistemine suç atmak yerine suçu kendinde arayacaksın.

Ha bu arada korsan oynamaya çalıştığın oyun hem çok ucuza satılıyor hem de biz hediye ediyoruz yarışma ile.

Al bak 24 TL:

Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı