FX 6300 ve GTX 1050 Ti GTA 5 Performansı

darklight015

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Youtube'de video izliyordum az önce. Adam yakında alacağım ( RX 480 8 GB) FX 6300 işlemcimin yanına (evet fazlasıyla darboğaz olacağını biliyorum ama RX480 aldıktan 2 3 ay sonra yeni nesil bir i5 CPU alacağım) gameplay testlerini yapmış. Darboğazdan dolayı GTA 5'te ortalama 45 FPS aldı.Video bitince FX6300 ve GTX 1050TI gameplay testleri çıktı. Açtım izledim videoyu. Adam bütün video boyunca GTA 5'te 70 FPS'in altına inmedi. Aklım ermedi buna burada paylaşmak istedim. Sizce nedeni nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, büyük ihtimalle öyle.Peki ben FX6300 ve RX480 8 gb ile GTA 5 ' te ortalama kaç FPS alırım?

Evet biliyorum. Yukarıda da söylediğim gibi en kısa süre içerisinde i5 işlemci alacağım. Youtube testlerine pek güvenmediğim için size danışmıştım.

Teşekkürler , çok hızlısınız

i5 almaya bütçe yoksa i3 7100 işlemcide o ekran kartını kaldıracaktır.
Benim şu anlık sadece ekran kartını alacak bütçem var. FX6300 halihazırda var bende. O yüzden para biriktirip alacağım. Sizce i5 almam daha mantıklı değil mi ?

Dediğim gibi i3 7100 o ekran kartına yetecektir. Fiyatların zamlanması malumunuz ama i5 alabiliyorsanız kötü olmaz.
Ben i5 alma taraftarıyım. Biriktirmişken birazcık daha bekler alırım. İlgilendiğin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…