FX 6300 ve GTX 1060 Sistem Battlefield 1'de FPS Düşme Sorunu

≫ AMD FX-8350 vs AMD FX-8370 | CPU Karşılaştırma

Yani model kodundan da anlaşılacağı üzere 8350' den küçük bir miktar daha performanslıdır. Fakat 8350'yi söylediğim gibi BIOS ayarlarından voltaj vermeden 4.0' dan 4.2 GHZ' ye çektiğin taktirde zaten darboğaz olayı düşmüş olacak. He hala bir miktar dar boğaz olma durumu var. Yoğun CPU gücü ve tek çekirdek performansı ön planda olan oyunlar için de sağlam bir CPU soğutucu ve 600W+ Bronze sertifikalı kaliteli bir PSU ile yapacağın voltajlı OC yardımıyla frekansı 4.5 civarlarına çektiğin taktirde oyunları 1080P çözünürlük 'High' hatta 'Ultra' ayarlarda büyük ölçüde darboğazı ortadan kaldırabilirsin. Bu noktada kasanın hava sirkülasyonu bileşenlerin stabil çalışması açısından çok önemli. Fakat tekrar ediyorum. İmkanın varsa DDR3 bütün bileşenleri sat. Bütçene göre üstüne ekleyebileceğin miktara göre DDR4 en güncel F/P ürünleri alırsan hangi oyunu oynarsan oyna en ufak bir problem bile yaşamazsın.

Öncelikle teşekkürü 'Beğen' butonuna basarak belirtebilirsen sevinirim. OC konusunda bilginiz yoksa iyice araştırıp bilgi sahibi olmadan bu işe girişmenizi kesinlikle önermem. Bilinçsizce yapılan OC yüzünden sistem bileşenlerine ciddi zararlar verebilirsiniz. Ben size alta FX serisi işlemciler için en detaylı bilgilerin olduğu linki paylaşıyorum. İşlemi yaparken de konu üzerinden sisteminizin bütün bilgilerini verip önden BIOS ile ilgili yapılması gereken ayar varsa destek alıp akabinde OC işine girişmenizi tavsiye ederim. OC konusunda en önemli detay yukarıda da belirttiğim gibi kasanın hava içi sirkülasyonu, sağlam bir CPU soğutucusu ve en az 600W+ 80 Plus sertifikalı kaliteli bir PSU.

FX 4100 Overclock Rehberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…