FX-6300 ve Nvidia GeForce GTX 750 Ti ile Sistem

  • Konuyu başlatan 3503
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 68
  • Görüntüleme 8.565
Benim istediğim ekran kartı OC Edition olduğundan güç kablosu takılıyor ama yine az tüketiyor diye biliyorum. i3 çok düşük değil mi ya ?
 
Çok düşük dediğiniz i3 FX 6300'ın çekirdek performansını geçiyor. 2 çekirdekli işlemcinin 6 çekirdekli işlemciyi geçtiği işlemciye düşük diyemeyiz. i3 düşük gibi gelebilir fakat amd 32 nm intel 22 nm olduğu için intelde daha fazla transistör var bu da performansını daha yüksek yapıyor.
 
4130 - 4150 - 4160 bu modellerde bildiğim kadarıyla sadece 0.1 GHz arttırıldı ve biraz da sıcaklık değerleri düşürüldü. Peki niye hepsiburada.com'dan almayı istiyorsunuz ? Vatanda daha ucuz 4130 310 tl orada vatanda 4150 295 , 4160 330 tl.
 
Belki kapıda ödeme olabilir de ondan dolayı. Vatan'da kapıda ödeme yok. Belki havale de olabilir bilmiyorum tam. Babam hangisini derse.
 
İyi diyenler neyini açıklıyor ? Çarpan kilidi açık olduğundan dolayı OC yaparsanız iyi olur. Fakat siz düz kullanacaksanız size hiç bir yararı olmaz. Üretim farkı var. 32 nanometre nerede 22 nanometre nerede bir düşünün.
 
i3 22 nm olmasından ve az ısınmasından dolayı daha iyi geliyor bana. Ama AMD 6 çekirdek ve daha performanslı diyorlar. AMD ucuz olmasa direk i3 alırdım ama AMD genel olarak ucuz.
 
RAM'ları çift kanal 1866 mhz cl9 ile değiştir.
Ekran kartını R9 270 ile değiştir.
Ve o kasayı alma harici PSU alırsın yani PSU suz kasa seç.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı