FX 6350 sisteme ekran kartı önerisi

mahlukat

Decapat
Askerdeydim, geldiğimde oyun oynarken bir anda ekranda kahverengi bir şeyler çıktı. Restart atmak zorunda kaldım ve sonrasında Windows açılmıyordu. Ben de formatladım şu anda ekranımın sağında ve ortasında kırmızı dikine kalın bir çizgi var. Sanırım ekran kartı yanmış. Yeni bir ekran kartı almam lazım. Kullanmış olduğum kart Asus R7 265'di.
  • Anakart: MSI 970 Gaming
  • İşlemci: AMD FX-6350
  • Ekrankartı: Asus R7 265
  • Güç kaynağı: Hyper 500
  • RAM: Gskill Sniper 8 GB (2x4 GB)
Aklımdaki ekran kartları;
  • MSI GTX 1050 Ti
  • MSI GTX 1060 6 GB
  • MSI RX 480
Bütçe 1000-1200 falanç Kartları 2. el almayı planlıyorum.
Bir de GTX 1600 ile Gaming X GTX 1060 arasında çok fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben coğunlukla mount and blade cs:go lol silkroad zula VS. Oyunlar oynuyorum sence 1060 mı yoksa 1050 ti mi alsam

Bütçen yetiyorsa daha iyisini alman senin için iyi olacaktır. Fakat işlemci besleyemeyebilir.

Bütçen yetiyorsa daha iyisini alman senin için iyi olacaktır. Fakat işlemci besleyemeyebilir.
Bu işlemciye göre en iyi seçim nedir sence ben pek anlamıyorum açıkçası bunlarında anakartla aynı marka olsun ve bütçrme göre bakarken buldum varsa önerebileceğiniz bir şey onuda değerlendiririm 2. El alıcam birde sağlıklı olurmu.

GTX 1050 Ti öneririm.

GTX 1050 Ti ve FX 6300 kullanıyorum barboğaz vs. olmuyor, GTX 1060'ı ise ucu ucuna anca besler gibi geliyor zira işlemci kullanımı genelde %60 civarında oluyor.
Bir de GTX 1600 ile Gaming X GTX 1060 arasında çok fark var mı?
Aynı GPU kullanıldığı için arada 5-6 FPS kadar fark olucaktır.
Tam olarak hangi modelleri kast ediyorsunuz ?

Msı gtx 1060 6gb aynısının gaming x si

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…