FX 8300 GT 1030 sistemde MB Warband kasıyor

Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Arkadaşlar Warband'i PC'mde ilk oynadigim zaman gayet akici ve zorunsuzdu. Ayarlar kisminda tahmini performans 80 90'larda bir şeydi. Aradan belli bir zaman gecti ve yine indirdim. Bu sefer 50 100 kisilik savaslarda bile kasmaya basladi. Ayarlarda tahmini performans 46 ya dusmustu. Bundan bir muddet sonra PC'ye virus bulasti ve format attim. Formattan sonra gerekli olan her şeyi yukledim. Driverlar DirectX vs gibi yazilimlar. Formattan sonra GameLoop PUBG inikti sadece oyun olarak. Oda bir sure sonra sarmadi sildim. Sildigimde de yine Warband indirdim. Fakat yine ayni olay performans 46 ve 100 kisilik savaslarda bile kasma yasiyorum. Formatda bir ise yaramamis. Ne yapabilirim? Ayrica bunun temp klasorunu silmemle alakasi var midir? Her oyun kurduktan sonra temizlerim setup artiklari falan kaldigindan dolayi. Bir de yenileme tikim var herhangi bir oyuna girmeden ya da PC'yi kapatmadan once rahat 40 50 tane yenile yapiliyorum. Bu da etkiler mi? Zararli midir? Sistemim;
-AMD FX 8300 3.30GHz 8 çekirdek.
-GT 1030 2 GB DDR5.
-8 GB DDR3 1333MHz RAM.
-Ezcool 120GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı