FX 8320 İçin ekran kartı tavsiyesi

@Adem UYSAL DX 12'de RX 480, GTX 1060 Battlefield 1'de eziyor, açık ve net.
Battlefield 1 AMD RX 480 vs GTX 1060 Kapışması | PC Hocası
Teşekkür ederim gerçekten açıklayıcı bir şekilde yardımcı oluyorsun. Bugün vatan!a gittim orada tanıdığım biri çalışıyor. nvidia al kafan rahat olsun diyor, şuan acayip kararsızım sadece batllefield 1 için değil almam sebebim, hani ne bileyim 3-4 yıl sistemi götürsün ki bu kartların ikisi de götürür bundan eminim. Şimdi gel gelelim hangisini alacağıma

Sadece BF1 oyununda değil DX 12'de RX 480 daha performanslı bir kart. Her iki kartta seni 3-4 yıl rahat götürür bundan emin olabilirsin. Nvidia alacaksan tercih senin, kimseyi hangi kartı alacağı konusunda zorlayamam, zorlama hakkımda yok.

Elbette size katılıyorum haklısınız ama hiç nvidia kullanmamış biri olarak şahsen denemek istiyorum. Alacağım model de asus'sun gtx 1060 3GB modeli. Fena kart değil doğrusu

1060 3gb modeli kırpılmış sürüm. Alacaksanız 6 gb almanızı öneririm.

Aslında 6GB olanı fazla fiyat farkı yok gibi, belki de bütçeme 200 lira daha eklersem alabilirim diye düşünüyorum.

Aslında 6GB olanı fazla fiyat farkı yok gibi, belki de bütçeme 200 lira daha eklersem alabilirim diye düşünüyorum.
Günümüz oyunlarında vram ihtiyacı arttı. Alternatif olarak rx 480 8gb düşünebilirsiniz.

İşte ben burda kararsız kalıyorum. Belki okumuşunuzdur mesajları. Aslın da ilk rx 480 4gb düşünüyordum ama şuan şaşkın durumdayım. Para elime pazartesi ulaşacak. En fazla olacak bütçem de 1200 tl. Bana sorarsanız hala kararsızım

Eğer freesync destekli monitörün varsa yada alabilirsen rx480 derim ben ama monitör yoksa karar senin ikiside olur

Malesef freesync monitör yok. Ama kararımı verdim asus gtx 1060 3gb almayı düşünüyorum. Yani en azından şimdilik bu belki bir iki güne alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…