FX 8320 ve R9 280 Tabanlı Sistem Toplama

BoraniumTR

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde intel bir bilgisayar toplamayı düşünüyordum fakat böyle bir kasa buldum. Ayrıca hoşuma da gitti hiç amd bir sistem kullanmasam da iyi bir sistem gibi görünüyor. Sizce de böyle bir fiyata Battlefield 4, DayZ, CS Go vb... oyunlarda 60+ fps alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar bu www.novabilgisayar.com: NOVA AMD FX-8320 Oyun Bilgisayarı, Fiyat: 2.042 TL

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen bu sizce sizce iyi mi?

8350 , asus 7870 , 8 gb ram ile BF4 de 60 üstü fps alıyorum, cs goda da , dayz hatırlamıyorum ama çok akıcı oynayabiliyordum.

Merhabalar bence böyle bir sistemide düşünebilirsiniz . İyi günler .

Hem güç kaynağı 80+ hemde anakart daha tatmin edici ve işlemci kesinlikle daha hızlıdır.

Arkadaşlar sizce arkadaşın gönderdiği sistem mi yoksa nova bilgisayardaki mi? Bana sanki nova gibi geldi. Ilerde 2-3 sene sonra ekran kartını değiştiririm o kadar diye düşünüyorum. Bir sorum daha vardı işletim sistemini nasıl halledebilirim?

Arkadaşın sistem daha iyi çünkü fx 8350 bile haswell i5 lerin oldukça gerisinde kalıyor.
fx 8350 bir önceki i5 3670k ile denk.

Teşekkür ederim peki sizin 2000 tlye önerebileceğiniz bir sistem var mı?

Bu kurduğum r9 270x li sistem sessizlik üzerine kurulu. R9 280 li sistem sessizlikten ödün vermiş bir sistem seçim senin.
Not : Kur uçmuş durumda. Emin ol bu fiyatlar birkaç hafta önce 200 tl daha az olurdu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-01-30-15-17-18.png
    121,4 KB · Görüntüleme: 394
  • Screenshot_2015-01-30-15-29-46.png
    123,2 KB · Görüntüleme: 275
Teşekkürler ikinci sistemi daha çok beğendim (r9 280 olanı). Peki işletim sistemini nasıl halledebillirim ? Orjinal alırsam bir ssd parası sonuçta.

Bir sorum vardı. Ben şimdi ileride işlemcimi ve ekran kartımı değiştirebilirim. Yani i5 yerine i7 4970 ve gtx 960-970 alabilirim. Bu konuda anakart ve güç kaynağı sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…