Arkadaşlar normalde intel bir bilgisayar toplamayı düşünüyordum fakat böyle bir kasa buldum. Ayrıca hoşuma da gitti hiç amd bir sistem kullanmasam da iyi bir sistem gibi görünüyor. Sizce de böyle bir fiyata Battlefield 4, DayZ, CS Go vb... oyunlarda 60+ fps alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar sizce arkadaşın gönderdiği sistem mi yoksa nova bilgisayardaki mi? Bana sanki nova gibi geldi. Ilerde 2-3 sene sonra ekran kartını değiştiririm o kadar diye düşünüyorum. Bir sorum daha vardı işletim sistemini nasıl halledebilirim?
Arkadaşlar sizce arkadaşın gönderdiği sistem mi yoksa nova bilgisayardaki mi? Bana sanki nova gibi geldi. Ilerde 2-3 sene sonra ekran kartını değiştiririm o kadar diye düşünüyorum. Bir sorum daha vardı işletim sistemini nasıl halledebilirim?
Bu kurduğum r9 270x li sistem sessizlik üzerine kurulu. R9 280 li sistem sessizlikten ödün vermiş bir sistem seçim senin.
Not : Kur uçmuş durumda. Emin ol bu fiyatlar birkaç hafta önce 200 tl daha az olurdu.
Bir sorum vardı. Ben şimdi ileride işlemcimi ve ekran kartımı değiştirebilirim. Yani i5 yerine i7 4970 ve gtx 960-970 alabilirim. Bu konuda anakart ve güç kaynağı sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler.