Reda Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 183 Yer Tekirdağ 8 Mart 2014 #11 denizimo dedi: Tamam hocam şimdi düzelttim..Uyarınız için çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir sorum olacak. Soğutucu ram slotlarını kapattı mı?
denizimo dedi: Tamam hocam şimdi düzelttim..Uyarınız için çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir sorum olacak. Soğutucu ram slotlarını kapattı mı?
D denizimo Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 22 8 Mart 2014 #12 Kısmen kapattı gibi. Neden sordunuz hocam ?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2014 #13 Hayırlı olsun.
Reda Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 183 Yer Tekirdağ 8 Mart 2014 #14 denizimo dedi: Kısmen kapattı gibi. Neden sordunuz hocam ? Genişletmek için tıkla... Bende aynı anakart ve soğutucuyla bir sistem almayı düşünüyorum da. Yüksek modül ramlerin takılmasında sorun yarattı mı sana. Bir ramin yerini değiştirmek zorunda kaldın mı? Yoksa sadece boş olan bir slotumu kapattı?
denizimo dedi: Kısmen kapattı gibi. Neden sordunuz hocam ? Genişletmek için tıkla... Bende aynı anakart ve soğutucuyla bir sistem almayı düşünüyorum da. Yüksek modül ramlerin takılmasında sorun yarattı mı sana. Bir ramin yerini değiştirmek zorunda kaldın mı? Yoksa sadece boş olan bir slotumu kapattı?
D denizimo Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 22 8 Mart 2014 #15 Valla hocam ben ramleri resimde gördüğün gibi sola doğru taktım.Yani fanı takmadan önce ramleri takmıştım zaten.En son cpu fanı taktım
Valla hocam ben ramleri resimde gördüğün gibi sola doğru taktım.Yani fanı takmadan önce ramleri takmıştım zaten.En son cpu fanı taktım
Twojen Hectopat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 74 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2014 #16 Hayırlı olsun kardeşim. Nice oyunlar.
D denizimo Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 22 8 Mart 2014 #17 Teşekkür ederim tüm yorumlarınız için
Emircan Cebecioğlu Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 547 Yer İstanbul-Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2014 #19 Notebook sshdsini nasıl taktınız hocam ?
D denizimo Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 22 8 Mart 2014 #20 ZekiGamer dedi: Notebook sshdsini nasıl taktınız hocam ? Genişletmek için tıkla... Harddiski yukarıya yanlış koymuşum Şimdi düzelttim.
ZekiGamer dedi: Notebook sshdsini nasıl taktınız hocam ? Genişletmek için tıkla... Harddiski yukarıya yanlış koymuşum Şimdi düzelttim.