Alıcı FX 8350 İçin Soğutma Çözümü

Threshwind

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kullanmakta olduğum fx 8350 işlemci ve haf 912 advanced kasaya uygun soğutma arayışındayım. Overclock yapmaktayım, an itibarıyla 4.5 ghz'de kullanıyorum. Daha yüksek saat hızlarına çıkmak öncelikli amacım değil lakin aradığım soğutucu 4.5 ghz ve ötesine taşıyabilmeli beni. Özellikle yaz aylarında işlemcimin overclocklu olması dolayısıyla kapanma problemi yaşıyorum. Bunun üstesinden gelmek adına hızı düşürmek durumunda kalıyorum. Bu tip sıkıntılara maruz kalmamak adına farklı bir soğutma çözümü aramaktayım. Hava yada sıvı soğutma olabilir. Azami miktarı 300-350 lira civarında tutmak istiyorum. Dediğim üzere kullanmakta olduğum işlemci ve kasaya uygun önerilerinizi bekliyorum. İstanbul içi elden öncelikli tercihim.

Cooler Master Hyper 412 PWM görmüyorsa 212 daha da yetersiz kalacaktır.

Kardeşim eğer ona o kadar verecek bütçen varsa biraz daha üzerine koy 220 liraya Amazon'dan Corsair Hydro H75 al.

Sahip olduğum soğutucudan bahsettim zaten be abisi.

Önceki bilgisayarımda fx 8320 işlemci vardı zalman lq 315 kullandım çare olmadı şu anda kullandığım V8 GTS de işe yaramadı çözümü şu şekilde buldum; İntel e geçiş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı