FX 8350 Sistem Görüntü Kesiliyor

mertoskia

Centipat
Arkadaşlar merhaba,
Masaüstü bilgisayarım son birkaç gündür ekrandaki görüntüyü kesip tüm fanları son hızda çalıştırmaya başlıyor. Bazen açıldıktan 5 dakika sonra yapıyor, bazen hiç açılmadan direkt yapıyor, bazen açılıp saatlerce kullandıktan sonra yapıyor. Voltajla ya da donanımla alakalı hiçbir değişiklik yapmadım. Yazılımsal olarak da bir oynama yapmadım. Sistem:
Sapphire Radeon R9 280 3GB 384Bit ekran kartı.
AMD FX 8350 4.0 GHz işlemci.
Kingston HyperX Red 8 GB (4x2) RAM.
MSI Gaming 970 anakart.
Zalman cnps10X işlemci soğutucu.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi günler.

Arkadaşlar merhaba,
Masaüstü bilgisayarım son birkaç gündür ekrandaki görüntüyü kesip tüm fanları son hızda çalıştırmaya başlıyor. Bazen açıldıktan 5 dakika sonra yapıyor, bazen hiç açılmadan direkt yapıyor, bazen açılıp saatlerce kullandıktan sonra yapıyor. Voltajla ya da donanımla alakalı hiçbir değişiklik yapmadım. Yazılımsal olarak da bir oynama yapmadım. Sistem:
Sapphire Radeon R9 280 3GB 384Bit ekran kartı.
AMD FX 8350 4.0 GHz işlemci.
Kingston HyperX Red 8 GB (4x2) RAM.
MSI Gaming 970 anakart.
Zalman cnps10X işlemci soğutucu.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi günler.

Aşağı yukarı sistemimiz aynı. Aynı soğutucuyu bende kullanıyorum. İşlemcim ise FX-8300. İnanır mısın aynı sorunu bende yaşamıştım. Aynı anakartı bende kullandım o anakarttan çok çektim benim sorunum anakarttan çıktı. Hala duruyor kutusunda. Kuzey köprüsü yanmış yandığı için de ekran kartı ile iletişim kuramadığı için görüntü vermiyordu bende başka anakart almıştım. İlk başta ben de 5 dakika da bir görüntü tak diye gidiyordu kasa çalışıyordu hala daha sonra 10 dakika ve 30 dakika sonra yapmaya başlamıştı en sonunda tümden gitmişti görüntü. Anakart ve ekran kartı üzerine yoğunlaş bu ikisinden birinde çıkacak sorun. NVIDIA tarafını bilemem ama AMD tarafında MSI çok dandik. 3 tane MSI ürünüm oldu 2 tanesi anakart 1 tanesi de ekran kartı bu 3 donanımdan da az çekmedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı