FX-8350 sisteme GTX 1080 alındı

Bir sorum olacak kartın markası ne idi ve kaç dereceye çıkıyor sıcaklık?

Kartım FE ve sıcaklığı oyundan oyuna değişiyor. Maksimum 82 gördüm. O da ultra ayarlarda 2k çözünürlükte Witcher 3 de ^^

1080'e minimum i7 4790 gitmesi lazım.
Tabi ki size katılıyorum. 5 ay sonra zaten intel sisteme geçeceğim ama önümde yaz varken birikmiş paramla anakart ve işlemci almak yerine 1080 almayı seçtim. Böylelikle FPS 10 artacağına 30 arttı. Bazı oyunlar da GTA 5 mesela darboğaz oluyor ama en düşük FPS zaten 50 oluyor

Witcher 3 1080P ultra HW dahil bütün ayarlar açık kaç FPS aldın?

Zaten Nvidia Experience oyunlara girmeden optimize ediyor. Bütün her şey Ultra-1080p aldığım FPS 55-74. Ortama göre FPS değişmeleri mevcut. O değişmelerde belirttiğim aralık dışına çıkmıyor
Ama deli bir fight dönüyorsa ortalıkta İgniler, Aardlar uçuşuyorsa 48 FPS

@Oğuzhan Ulucan kartın hayırlı olsun. Witcher 3'te Nvidia HairWorks gibi gereksiz bir ayarı kısarsan belirgin ölçüde fps artışı olacaktır.
İşlemci değişimi için yıl sonunu beklemeni tavsiye ederim. AMD tarafında ZEN işlemciler gelecek. Bu kez şeytanın bacağını kıracaklarını düşünüyorlar bakalım. AMD almasan bile en azından piyasayı düşürücü etkisi olur karşı taraftan gelecek işlemcilerin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…