FX-8350 Sistemin Aşırı Yavaşlaması

Problem HDD kaynaklı mı ?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Th3_Th13f

Hectopat
Daha fazla  
Önceden de konusunu açmıştım bilgisayarım yavaşladı diye baya araştırdım işlemcin kötü ondan diyenler oldu. Bir sürü çözüm denedim kaç defa format attım en son çözüme ulaşamayınca 6 aydır yaklaşık, iş yoğunluğundan dolayı düzeltemeyince yavaş kullanıyorum. En son dayanamayacağımı anladım ve bunu kesin çözmeye karar verdim. Bu sefer aşırı şekilde HDD bende şüphe oluşturdu ve hala ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu ağırlık yavaşlama gibi de değil hani atom işlemcili netbooklarda takılırda bir anda hepsini kusardı ya çoğu zaman o şekilde oluyor. Buraya kadar okuyup bilgisayarın kötüdür diye düşünecekler de olacağı için donanım özelliklerini de aşağı bırakıyorum. Bir de HD Tune programından read hızını test ettirdim onu da bırakıyorum. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

CPU: FX-8350
GPU: GTX-970
RAM: Corsair Vengeance 8 GB (4x2) (ayrıntılı yazmıyorum merak eden olursa söylerim)
MB: 970 Gaming MSİ
HDD: WD 1 TB 7200 RPM
SSD yok (kur malum)

Bir uyarı daha bırakıyorum işlemci kötücüler, neden 8 GB aldıncılara sistem neredeyse 3 senelik ona göre yorum yapın. HDD ile ilgili daha fazla bilgi isteyene de atacağım şimdilik dediğim gibi read hızını bırakıyorum.

read.PNG
rndmacss.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı