Fx 8350 tabanlı sistem topladım intel mi almalıydım sizce?

Fx serisi işlemcileri tavsiye etmem fakat almışsanız, değiştirmenize gerek yok. Fx işlemciler ekran kartını fazla yorduğu için biraz düşük Fps alabiliyorsunuz. Ayrıca İntel işlemcilerde çekirdek başına performans çok iyi. Amd bu konuda sanırım 1-2 sene geriden geliyor. Oyunlarda en önemli olan parça ekran kartıdır. Ekran kartı olarak nVidia 700 serisi artık eskidi biraz. Gtx 960 yolda kardeşim. Biraz beklersen Gtx 960 alabilirsin.

Dediğiniz doğru olabilir. Fakat ticari oyunların dödüğü bir dünyada ne zaman ne olacağını pek kestiremeyiz. Nvidia hemen Gtx 960'ı piyasaya sürüp Amd'nin HBM teknolojisine farklı bir silahla cevap verebilir. Açıkcası DDR5'den 8 kat daha hızlı olacağı iddia edilen HBM teknolojisine nVidia Gtx 960 ile cevap vereceğini hiç sanmıyorum. Bence daha güçlü bir kart ile cevap verecekler. Mesela Gtx 980 Tİ olabilir.

Onların gelmesine daha çok var. GTX 960 zaten büyük ihtimal R9 280X ve R9 290 rakibi olacak. Çünkü 200-900TL arası segmentte AMD halen üstün durumda. Buna cevap verilmesi için GTX 960 ortaya atılıp, "Ti" atağını yapmak için R9 300'ün stok fiyatları beklenecek.

kasa ve sivi sogutma'yi değistirme imkanim var ekran karti icin msi gtx 770 lightning serisi hem oc hemde performans acisindan diger gtx 770'lerden daha sağlikli değil mi ?

Gtx 770 kartlarda en performanslısı Asus, Msı ve Gigabyte modelleridir. Oyun içinse Gtx 770 alacağınıza R9 280X alabilirsiniz. Gereksiz yere para vermenize gerek yok. Ayrıca bekleyip Gtx 960 alabilirsiniz. Hindistan Gümrük Müdürlüğü, "Nvidia’nın GTX 960 serisi kartlarının mühendislik örnekleri Hint basını için gümrükten geçirilirken, gümrük belgesinin bir kopyası da basına sızdırılmış." Gtx 960'ı bekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı