Unleashed Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 247 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #11 Onur G. dedi: Bu işlemcide 4.6 Ghz yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun içinse neden gerek olsun? Bütçenize göre daha iyi bir sistem toplanabilir. Ben dengesiz bir donanım tercihi yapmış olduğunuzu düşünüyorum.
Onur G. dedi: Bu işlemcide 4.6 Ghz yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun içinse neden gerek olsun? Bütçenize göre daha iyi bir sistem toplanabilir. Ben dengesiz bir donanım tercihi yapmış olduğunuzu düşünüyorum.
Onur G. Kilopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #12 Ugur Yagmur dedi: 400R modelinin içinde bulunan psu CX750W' dir. Ben bu PSU' yu Zalman z5 plus ile almıştım cızırtı yok. Zaten alacağınız kasada kablo yönetimi mevcut. Genişletmek için tıkla... CX750 PSU modüler modelinden daha eski.CX750 modüler modelde ses seda yokmuş.Açıkçası CX750M benim için daha iyi.Vatan Computer'de bütün gün beklemek istemem
Ugur Yagmur dedi: 400R modelinin içinde bulunan psu CX750W' dir. Ben bu PSU' yu Zalman z5 plus ile almıştım cızırtı yok. Zaten alacağınız kasada kablo yönetimi mevcut. Genişletmek için tıkla... CX750 PSU modüler modelinden daha eski.CX750 modüler modelde ses seda yokmuş.Açıkçası CX750M benim için daha iyi.Vatan Computer'de bütün gün beklemek istemem
U Ugur Yagmur Kilopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #13 Pasif soğutucuları çıkarınca ürün garanti dışı oluyor diye biliyorum ben ama yine de siz bilirsiniz.
Onur G. Kilopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #14 Unleashed dedi: Oyun içinse neden gerek olsun? Bütçenize göre daha iyi bir sistem toplanabilir. Ben dengesiz bir donanım tercihi yapmış olduğunuzu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarda sadece oyun oynanmayacak. Mac ve Windows çift sistem yapılacak.Yoksa SSD 128GB olabilirdi. Ugur Yagmur dedi: Pasif soğutucuları çıkarınca ürün garanti dışı oluyor diye biliyorum ben ama yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Garantiye vermeden eskisini takarız Benim aklıma gelen ise 4300 TL bütçe ile İntel sistem toplanamaz mı ?
Unleashed dedi: Oyun içinse neden gerek olsun? Bütçenize göre daha iyi bir sistem toplanabilir. Ben dengesiz bir donanım tercihi yapmış olduğunuzu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarda sadece oyun oynanmayacak. Mac ve Windows çift sistem yapılacak.Yoksa SSD 128GB olabilirdi. Ugur Yagmur dedi: Pasif soğutucuları çıkarınca ürün garanti dışı oluyor diye biliyorum ben ama yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Garantiye vermeden eskisini takarız Benim aklıma gelen ise 4300 TL bütçe ile İntel sistem toplanamaz mı ?
Doğukan Çömlekçi Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 248 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2014 #15 Onur G. dedi: Bu bilgisayarda sadece oyun oynanmayacak. Mac ve Windows çift sistem yapılacak.Yoksa SSD 128GB olabilirdi. Garantiye vermeden eskisini takarız Benim aklıma gelen ise 4300 TL bütçe ile İntel sistem toplanamaz mı ? Genişletmek için tıkla... Hemde kralı toplanır.
Onur G. dedi: Bu bilgisayarda sadece oyun oynanmayacak. Mac ve Windows çift sistem yapılacak.Yoksa SSD 128GB olabilirdi. Garantiye vermeden eskisini takarız Benim aklıma gelen ise 4300 TL bütçe ile İntel sistem toplanamaz mı ? Genişletmek için tıkla... Hemde kralı toplanır.
spikespiegel104 Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 403 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #16 AMD olması şart değilse i5 işlemci alıp anakartı Gaming 5 serisinden alabilirsin. Daha hoş olabilir.