FX 8350 ve GTX 770 Sistem Toplama

Burak12

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ocak ayında veya haziran ayında sistem toplamayı düşünüyorum. Bunun için gerek technopat videoları olsun gerek bu forum olsun gerek diğer forum siteleri olsun anladığım ve bildiğim kadarıyla bir sistem topladım. Amacım far cry 4,battlefield 4 gibi oyunları rahatça oynamak ve önümüzdeki 4-5 sene boyunca daha pc derdimin olmaması. Çok oyun meraklısı değilim.amacım sadece bu oyunların rahatça oynanabilmesi.size durumun vehametini anlatmak için söyleyeyim. Şuan ki bilgisayarımın işlemcisi Intel Pentium D 2.8 GHz.ekran kartım ise AMD RADEON HD 5670 ve bu zor şartlarda farcry3 ü ecel terleri dökerek bitirdim :D Tek amacım bu oyunları 4-5 sene rahatça oynamak. Ultra ayar takıntım yok. Fakat bütçem 2600 TL. Bu sistemlede herhalde ultra olur.
İkinci olarak ekran kartı konusunda bir düşüncem var. Benim amacım
Sapphire R9 290 Tri-X Oc Gddr5 4Gb 512Bit Amd almaktı. Fakat vatanda stokta bulamadım.bende resimdeki fiyat tam olsun diye onunla aynı fiyata sahip olan ekran kartını koydum. Sizce hangisi daha iyidir? Ayrıca ekran kartlarında M5A97 de önerilmiş gaming 5 te önerilmiş. Çok büyük bir fark var mı? Son olarak kasa konusunda resimdeki kasayla zalman z3 plus arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Teşekkür ederim.

sistem toplama.png

@Silinen üye abi peki anakart olarak asus h81 önermişsin.fakat sistem tavsiyelerinde technopatlarda msi z97 gaming 5 öneriliyor.forumda bu konu hakkında bazı bilgiler buldum fakat pek anlamadım.beni kısaca bilgilendirir misin?örneğin 5 sene sonra ben bir tane daha ekran kartı koyabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı