FX 8350 ve MSI GTX 1070 Battlefield 1 FPS Sorunu

135725

Kilopat
Arkadaşlar bende MSI 1070 gaming x 8 GB ekran kartı var ama internette izlediğim FPS değerlerini alamıyorum.

Afterburner açıkken BF1'de tüm ayarlar ultra iken çözünürlük 1440'ta GPU kullanım %99 GPU güç %60 civarı. FPS haritaya göre değişiyor 70-85 arası. 60 altına da düşmüyor. İşlemcim AMD 8350 RAM ise 16 GB. İşlemci dar boğaz yapsa kullanım %99 olmaması lazım. Güç kaynağım 850W ama sertifikalı değil. Oyunu windows 10'da oynuyorum. Ben bu sorunu GTX780'de de yaşadım birde. Sizce sorun nerde?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
8350, GTX 1070 için yetersiz bir işlemci. Ben GTX 1070 kullanıyorum i5 6600K bile ucu ucuna gereksinimini karşılıyor. Darboğazı en aza indirmek için ayarları ve çözünürlüğü yükseltmelisin. Arada istisnalar olabilir fakat anlık fps düşüşleri hissediyorsan darboğazı görüyorsun demektir. İşlemci kullanımı %99'a yükselip ekran kartı kullanımı %99'ın altına düşüyorsa tartışmasız darboğaz vardır ki o işlemciyle de bi zahmet olsun.

Anakart modeliniz nedir acaba ? GPU-Z'de yazana göre PCI-E 2.0 slotunda kullanıyorsunuz kartı. Sorun buradan kaynaklanıyor olabilir. Anakartınızda 3.0 slotu varsa oraya takıp deneyin bir de.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı