MSI RX480 Gaming X 8 GB Ekran Kartı bulunmaktadır.
Ekran kartını 1 hafta önce aldım ve 1 haftadır aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Sıkıntıya gelecek olursak, düşük FPS.
Denediğim oyunlardan birinden örnekleme yapacağım. The Witcher 3 oyununda ultra ayarlarda 20 FPS, low ayarlarda ise 60 FPS dolaylarında gidiyor. Bunun nedeni nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Ayrıca anlık takılmalar hangi oyunlarda hangi çözünürlükte ve hangi detaylarda meydana geliyor. Paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım elbette.
Aynı oyundan örneklemeye devam edeceğim. 1080p çözünürlükte, örneğin ata binip hızlandığım zaman 10fps civarında düşüş yaşıyorum ya da GPU yüzdesi %100den %0 lara düşüyor zaman zaman.
Ayrıca arkadaşım gtx1060 ile benim 60fps aldığım yerde 80 fps alıyor. Bu da bana pek normal gelmiyor.
Benim de ilk aklıma gelen buydu fakat forumda 8350 nin RX480 e kesinlikle darboğaz yapmayacağı söyleniyor. Kartı almadan önce bana söylenen de buydu. İşlemciden kaynaklanmıyordur o kadar kişi yanılıyor olamaz.
Benim de ilk aklıma gelen buydu fakat forumda 8350 nin RX480 e kesinlikle darboğaz yapmayacağı söyleniyor. Kartı almadan önce bana söylenen de buydu. İşlemciden kaynaklanmıyordur o kadar kişi yanılıyor olamaz.