AtakanUsta Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Meksika 8 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar 2012-13 yılında çıkan işlemci i3 8100 (8.nesil) çok yakın.) Bu nasıl olabiliyor? Değerler doğru mu? Acaba overclock yapsak o işlemciyide geçebilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar 2012-13 yılında çıkan işlemci i3 8100 (8.nesil) çok yakın.) Bu nasıl olabiliyor? Değerler doğru mu? Acaba overclock yapsak o işlemciyide geçebilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.946 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 8 Haziran 2020 #2 Belki geçer ancak FX serisi öldü artık. Hem çok ısınıyor hem de çok güç tüketiyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.977 Makaleler 8 Çözümler 262 Yer İstanbul 8 Haziran 2020 #3 İ3 8100 daha iyidir. FX serisi çok enerji tüketiyor ve ısınma yapıyor.
Ponçik Talon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 9 8 Haziran 2020 #4 FX işlemcilerin ısınma yaptığı falan yok. Doğru düzgün bir hava soğutma rahatlıkla soğutabiliyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.977 Makaleler 8 Çözümler 262 Yer İstanbul 8 Haziran 2020 #5 Ponçik Talon dedi: FX işlemcilerin ısınma yaptığı falan yok. Doğru düzgün bir hava soğutma rahatlıkla soğutabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kendim FX 4100 kullandım. Aşırı enerji çektiğinden ısınıyor. Soğutma alabilen soğutur sadece.
Ponçik Talon dedi: FX işlemcilerin ısınma yaptığı falan yok. Doğru düzgün bir hava soğutma rahatlıkla soğutabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kendim FX 4100 kullandım. Aşırı enerji çektiğinden ısınıyor. Soğutma alabilen soğutur sadece.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.946 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 8 Haziran 2020 #6 Ponçik Talon dedi: FX işlemcilerin ısınma yaptığı falan yok. Doğru düzgün bir hava soğutma rahatlıkla soğutabiliyor. Genişletmek için tıkla... 32nm işlemci ısınıyor. FX 9.... serisine bakın yanıyor hatta.
Ponçik Talon dedi: FX işlemcilerin ısınma yaptığı falan yok. Doğru düzgün bir hava soğutma rahatlıkla soğutabiliyor. Genişletmek için tıkla... 32nm işlemci ısınıyor. FX 9.... serisine bakın yanıyor hatta.
Ponçik Talon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 9 8 Haziran 2020 #7 Blacksidemre dedi: Kendim FX 4100 kullandım. Aşırı enerji çektiğinden ısınıyor. Soğutma alabilen soğutur sadece. Genişletmek için tıkla... Yenilenmemiş, o eski kutu içeriğinden çıkan cacık soğutmalardan bahsediyorsan gayet normal. Adam akıllı bir soğutucu alındığı taktirde sorun olmaz.
Blacksidemre dedi: Kendim FX 4100 kullandım. Aşırı enerji çektiğinden ısınıyor. Soğutma alabilen soğutur sadece. Genişletmek için tıkla... Yenilenmemiş, o eski kutu içeriğinden çıkan cacık soğutmalardan bahsediyorsan gayet normal. Adam akıllı bir soğutucu alındığı taktirde sorun olmaz.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.977 Makaleler 8 Çözümler 262 Yer İstanbul 8 Haziran 2020 #8 Ponçik Talon dedi: Yenilenmemiş, o eski kutu içeriğinden çıkan cacık soğutmalardan bahsediyorsan gayet normal. Adam akıllı bir soğutucu alındığı taktirde sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam o da alabilirsek. Sıvı soğutmalar bile 500 den başlıyor. Hava al derseniz de 200 altında iyisini bulmak zor.
Ponçik Talon dedi: Yenilenmemiş, o eski kutu içeriğinden çıkan cacık soğutmalardan bahsediyorsan gayet normal. Adam akıllı bir soğutucu alındığı taktirde sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam o da alabilirsek. Sıvı soğutmalar bile 500 den başlıyor. Hava al derseniz de 200 altında iyisini bulmak zor.
AtakanUsta Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Meksika 8 Haziran 2020 #9 Hocam benim sorduğum soru 2013 yılında çıkan işlemci 2018 yılında çıkan işlemciye çok yakın olması nasıl oluyor? diye sormuştum
Hocam benim sorduğum soru 2013 yılında çıkan işlemci 2018 yılında çıkan işlemciye çok yakın olması nasıl oluyor? diye sormuştum
Ponçik Talon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 9 8 Haziran 2020 #10 Blacksidemre dedi: Hocam o da alabilirsek. Sıvı soğutmalar bile 500 den başlıyor. Hava al derseniz de 200 altında iyisini bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Hyper 212 Evo tarzı bir soğutucu yeterli olacaktır zaten. Sıvı soğutucuya kaçmaya gerek o kadar.
Blacksidemre dedi: Hocam o da alabilirsek. Sıvı soğutmalar bile 500 den başlıyor. Hava al derseniz de 200 altında iyisini bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Hyper 212 Evo tarzı bir soğutucu yeterli olacaktır zaten. Sıvı soğutucuya kaçmaya gerek o kadar.