FX 9590 Sistem açıldıktan sonra kapanıyor

Nememurualkolbey

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarim açıldıktan 5 dakika sonra kapanmaya başladı neden olduğunu da bilmiyorum
İşlemci: AMD FX 9590.
Anakart: Crosshair V Formula Z
Ekran kartı: AMD Radeon R9 200series.
Power: CS750M.
Kasa: Zalman Z11 Plus.
Ve 16 GB (8x2)RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Sık temizlik yapmıyorsan temizlik zamanı gelmiş olabilir. Bazen kasa fanları tozlanır ve ısınmadan dolayı PC'ken dini kapatır.

Sık temizlik yapmıyorsan temizlik zamanı gelmiş olabilir. Bazen kasa fanları tozlanır ve ısınmadan dolayı PC'ken dini kapatır.
Ben temizliğini yapmasını bilmiyorum 1 yıldır falan da temizlenmedi bilgisayarciya gidecek mecbur öneriniz için teşekkür ederim

Kapanırken bir error kodu veriyor olması lazım aslında sorunu buradan saptayabilirsiniz. Eğer vermiyorsa bilgisayarcıya kontrol ettirmekte fayda var.

Hocam işlemci soba resmen. Sıcaklıkları kontrol edin. Bir de AIDA64'de stres testi yaptırın CPU için kapanıyor mu bakın. Hem yakıyor hem yanıyor bu işlemciler.

Hocam işlemci soba resmen. Sıcaklıkları kontrol edin. Bir de AIDA64'de stres testi yaptırın CPU için kapanıyor mu bakın. Hem yakıyor hem yanıyor bu işlemciler.
Sağolun öneriniz için bilgisayarcıya sorarım
Birde işlemcili değiştirmeyi düşünüyorum bir öneriniz varmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…