FX6300 & GT420 sistem oyun performansı nasıldır?

receperdemerdem

Decapat
Daha fazla  
İşlemcim: AMD FX6300 işlemci 6 çekirdek.

Anakart: ASUS M5A78l -m LX3 anakart

Ekran kartı: ASUS GT 420 2 GB 128 bit

RAM: 12 GB 2000MHz.

SSD: 128 GB

HDD: 300GB.

Bu sistemle Valorant, CS:GO, GTA 5 gibi oyunlarda kaç FPS alırım orta ayarlarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim: AMD FX6300 işlemci 6 çekirdek.

Anakart: ASUS M5A78l -m LX3 anakart

Ekran kartı: ASUS GT 420 2 GB 128 bit

RAM: 12 GB 2000MHz.

SSD: 128 GB

HDD: 300GB.

Bu sistemle Valorant, CS:GO, GTA 5 gibi oyunlarda kaç FPS alırım orta ayarlarda?

Valorant'ta en düşükte 50-60 FPS falan alırsın muhtemelen. CS:GO'da da bu civarda alırsın ama CS2 de ne yapar bilemeyiz. GTA 5 30-45 FPS falan bence.

Bu sisteme benzer bir tık altında laptop kullanmıştım ona göre tahmin yapıyorum.

Valorant'ta en düşükte 50-60 FPS falan alırsın muhtemelen. CS:GO'da da bu civarda alırsın ama CS2 de ne yapar bilemeyiz. GTA 5 30-45 FPS falan bence.

Bu sisteme benzer bir tık altında laptop kullanmıştım ona göre tahmin yapıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda kullanılan işlemci daha iyi buna göre biraz daha az FPS verebilir. Fark Valorant-CS gibi oyunlar daha belli olabilir.

Ekran kartını R5 230 taktım Valorant'ta 70.80 FPS alıyorum gayet de oyun oynanıyor donma kasma yok GTA 5'te düşük ayarlada 40.35 arası alıyorum HD7850 ekran kartı almayı planlıyorum.

Dostum rica etsem fotoğraf atabilir misin 70-80FPS alırken bende merak ettim o kartın nasıl o kadar performans verdiğini.

Ekran kartını R5 230 taktım Valorant'ta 70.80 FPS alıyorum gayet de oyun oynanıyor donma kasma yok GTA 5'te düşük ayarlada 40.35 arası alıyorum HD7850 ekran kartı almayı planlıyorum.

Bütçen nedir ben yardımcı olayım sana.

Dostum rica etsem fotoğraf atabilir misin 70-80FPS alırken bende merak ettim o kartın nasıl o kadar performans verdiğini.

Abi 80.70 FPS'yi düşük ayarlarda alıyorum sadece çözünürlük yüksek 1920.1080 de

Ekran kartı için bütçem 600TL ancak HD7850 ekran kartı 950.1000 arası sağlam olanları artı olarak başka bir ekran kartı aynı performansı verecek bir şey olur çünkü ekran kartım önceden HD7850 idi ve 150.160 FPS alıyordum Valorant'ta ancak annem kasanın kapağı acıkken masanın altını temizleyecem diye elektrikli süpürgeyle ekran kartına vurmuş o yüzden çöp oldu yaptıramadım çatlamıştı.

Fotoğraf atamam çünkü şehir dışındayım düğüne geldim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı