FX8350 ve HD 7870 sisteme kaç Watt PSU ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mertcan Şener

Hectopat
Merhabalar sistemim için max.Performans alabileceğim bir Güç Kaynağı Ve Kasa Alacağım ama Karar Veremedim.

• İşlemci:AMD FX8350
  • Ekran Kartı:powerColor HD 7870+EZ
  • Ram:GSKILL 8GB 1600 MHZ CL9 Tek Modül Ram
  • Harddisk:1TB WD Caviar Black 64 MB 7200 RPM
  • 1 Adet Asus Dwd Writer.

Güç Kaynağı Olarak 800 Wat XILENCE Düşünüyorum

VATAN COMPUTER - XILENCE - XP800 800W 135MM FAN PSU GAM

Kasa Olarak Aerocool XPREDATOR X3 İle X1 Arasında Fiyat Farkına Değecek Bir Fark var Mı Acaba ve X3 Yerine Aerocool Mechatron Black' Mi Alayım?

Bu Kasalardan Hangisini Seçmeliyim?

• Aerecool Mechatron Black
  • Aerocool Xpredator X3
  • Aerocool Xpredator X1

Önerileriniz İçin Şimdiden Teşekkürler Ediyorum..

Güç kaynağı için aşırıya kaçtığınızı söyleyebilirim. O sistem 600W'lık PSU ile dahi elektrikten bıkar, tiksinir artık :) Diğer taraftan 12v kanalının 4'e bölünmesi pek hoş durmamış. Olabildiğince az (1 ya da 2) 12v kanalı kullanan ( ileri bir zamanda üst seviye bir ekran kartına terfi etmeyi düşünürsünüz ve 12v kanalının 1/4'üyle doymayan bir kart olursa bu, işte bu kocaman bir sorun demek :) ) ve modüler bir PSU tavsiye ederim. Kablo kalabalığı kasa içi hava akışını, dolayısıyla soğutmayı zorlaştırır.

600 Watt'lar ile 800 arasında çok bir fiyat farkı olmadığı için 800'ü tercih ettim. 600 Watt en fazla 400 W gerçek güç verir galiba. 800 de en fazla 600 verir sanırım yani 800 alayım kafa rahat olsun diye 800 seçtim. Kasa konusunda fikirleriniz nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi FX 8320 yap. RAM'leride 1866 MHz yap. Ekran kartıda ASUS HD 7950 TOP olsun.

Kasa olarak ise ;

VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER

VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCEREL

Kardeş yapamam çünkü parçalar şu an PC'de takılı zaten. Sadece kasa ile güç kaynagım eksik. O sistem göre bir kasak ve güc kaynagı alıcam. Kasa olarak mechatron black veya xpredatorx3 düsünüyorum ama karar veremedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı