G. Alya GA-5301 klavye alınır mı?

Hayatımda ilk defa gördüğüm bir marka. Ürünün satıcı soru cevapları kısmına ve değerlendirmelerine baktım ve gördüğüm kadarıyla mekanik, blue switche sahip bir klavye. RGB Renk kalitesi güzel görünüyor fakat soru cevap kısmında satıcı bazı "RGB Renk modları var mı?" sorularına "Hayır, sabit renktir." derken bazı sorulara da "evet ayarlanabilir modları vardır." demiş. Eğer modları var ise fiyatına göre gerçekten iyi bir klavye öneririm. RGB Işık modları takıntınız yoksa da zaten alın derim. Bu zamanda 500 TL'ye klavye kalmadı.

Hayatımda ilk defa gördüğüm bir marka. Ürünün satıcı soru cevapları kısmına ve değerlendirmelerine baktım ve gördüğüm kadarıyla mekanik, blue switche sahip bir klavye. RGB renk kalitesi güzel görünüyor fakat soru cevap kısmında satıcı bazı "RGB renk modları var mı?" sorularına "hayır, sabit renktir." derken bazı sorulara da "evet ayarlanabilir modları vardır." demiş. Eğer modları var ise fiyatına göre gerçekten iyi bir klavye öneririm. RGB ışık modları takıntınız yoksa da zaten alın derim. Bu zamanda 500 TL'ye klavye kalmadı.

Aslında klavyeyi aldım sormamın nedeni içimde yine de kötü bir his oluştu çünkü dediğiniz gibi bu tür klavyeleri 500 TL'ye bulmak hakikaten zor. Ürün güzele benziyor açıkçası gerçekten RGB modları var 7 taneydi sanırsam ondan sonra bahsedildiği gibi blueswitch bir de hotswap de vardı sanırsam yani 500 TL'ye insan bu tür özellikleri görünce hem korkuyor hem seviniyor diyebilirim. Bu sabah daha yeni geldi sesi de ilk defa mekanik kullanacaklar için harikulade olur diyebilirim. Ben beğendim alınır F/P 👍🏻

Aslında klavyeyi aldım sormamın nedeni içimde yine de kötü bir his oluştu çünkü dediğiniz gibi bu tür klavyeleri 500 TL'ye bulmak hakikaten zor. Ürün güzele benziyor açıkçası gerçekten RGB modları var 7 taneydi sanırsam ondan sonra bahsedildiği gibi blueswitch bir de hotswap de vardı sanırsam yani 500 TL'ye insan bu tür özellikleri görünce hem korkuyor hem seviniyor diyebilirim. Bu sabah daha yeni geldi sesi de ilk defa mekanik kullanacaklar için harikulade olur diyebilirim. Ben beğendim alınır F/P 👍🏻
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı